Ξέχνα το
Ξέχνα το
Bazil Van Sinner (06-09-12), BILL007 (06-09-12)
Α τοσο καλα.......
Ti θελεις να κανεις?
Στην παραπανω φωτο που ανεβασα ειναι το πολυεστερικο κομματι που υπαρχει μεσα στα φαναρια κ ειναι ο ανακλαστηρας (δεξια) κ η βαση για τον προτζεκτορα (αριστερα). Εγω θελω ολο αυτο το κομματι απο πολυεστερα με καποιο τροπο να το ξαναφτιαξω αλλα απο αλουμινιου η σιδερο η κατι πιο γερο τελος παντων απο τον πολυεστερα.
Στην χειροτερη, αν ειναι τοσο δυσκολο ας βρω καποιον που να φτιαξει εστω το κομματι που κραταει τον προτζεκτορα κ μετα με καποιο τροπο κανω την ενωση με το υπολοιπο...
Απλα επειδη ο προτζεκτορας που εχω βαλει ειναι πιο βαρυς το φοβαμαι μηπως με κραδασμους κ τετοια σπασει πουθενα μεσα κ γινει @@@@
πιο φτηνα θα σου βγει να παρεις ετοιμο φαναρι με προτζεκτορα
Σορρυ για το οφ τοπικ. Απο κομπακτ δεν ειναι αυτο;
Γιατί θες να το κάνεις αυτό;
εντιτ: το κάτοπτρο έχει συγκεκριμένες γωνίες ώστε να ανακλώνται οι ακτίνες φωτός σωστά, δεν πιστεύω ότι θα πετύχει όπως επίσης το σίδερο δεν έχει τον ίδιο βαθμό ανάκλασης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 07-09-12 στις 22:24
BILL007 (08-09-12)
Nop, απο Coupe
Μια ερωτηση δν κανει κακο πιστευω, ενταξει δν θελω να ξεφυγω κ πολυ αλλα ξερω οτι δν θα ειναι κ κατι που το κανει κανεις για λιγα....... (αν γνωριζεις καποιον καπου κ μπορεις να μου πεις..)
Οπως ειπα κ πιο πανω για θεμα αντοχης καθαρα. Τον πολυεστερα τον φοβαμαι κ ο προτζεκτορας που εχω βαλει σε σχεση με τον μαμα ειναι διπλασιος σε μεγεθος κ βαρος. Θα προτιμουσα να το κανω πιο γερο κ να φτιαξω ετοιμες τρυπες για να τον βιδωσω απευθειας παρα ετσι οπως τον εχω τωρα.. (δλδ με δικες μου βασεις), μιας κ δεν ξερω σε θεμα χρονου κ λογο κραδασμων αν εχω καποιο θεμα αργοτερα...
Οσο για το θεμα του ανακλαστηρα δν καιγομαι κιολας, ετσι κ αλλιως τον εχω βαψει μαυρο για πιο "bad" look!![]()