90mm οκ, αλλά με τι όριο περιστροφής? Να ξεκαθαρίσω πως οι δυνάμεις αυξάνονται εκθετικά.. δηλαδή η διαφορά στις 7500rpm και στις 8000rpm είναι απλά χαοτική! Άσχετα αν μας φαίνονται ''λίγες'' 500 στροφές παραπάνω..![]()
90mm οκ, αλλά με τι όριο περιστροφής? Να ξεκαθαρίσω πως οι δυνάμεις αυξάνονται εκθετικά.. δηλαδή η διαφορά στις 7500rpm και στις 8000rpm είναι απλά χαοτική! Άσχετα αν μας φαίνονται ''λίγες'' 500 στροφές παραπάνω..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
nikos valvetronic (06-09-12)
Σήμερα με αποζημίωσε !!!!!
Γυρνούσε παντού!!! Γλυκά, όμορφα.... Μούρη μέσα, κώλος έξω, και το τιμόνι να γυρνάει μέσα στα χέρια....
Το μόνο που χαλάει τη συνατγή, είναι τα λάστιχα που στριγγλίζουν!!!!
Δεν ξέρω τα άλλα Μ3 πως ακούγονται, αλλά αυτός ο ήχος που βγάζει μάλλον από την καβούκα .... μου αρέσει τρελά!!!! Στο βουνό σε πωρώνει!!! Να ανεβάσεις κιάλλο, να πατήσεις κιάλλο για να το ακούς!!!!
Επίσης διάβαζα που έλεγε ο κόσμος, σχετικά με την ομορφιά του Μ3 ε46. Ε τώρα που το βλέπω παρακαρισμένο μου αρέσει όντως να το κοιτάω! Απλό, άγριο....
Για ανάρτηση κ λάστιχά, ίσως αν βρω κάτι μεταχειρισμένο να μπω στη διαδικασία να τα βάλω έστω για δοκιμή.
aristent (06-09-12), bill_m3 (06-09-12), Panos 316T (06-09-12), Vassilis ///M (06-09-12)