Ο κιλκις ειναι πιο ολοκληρωμένο πακέτο.
ξαναρωτάω για τα αντισπιν...
Ο κιλκις ειναι πιο ολοκληρωμένο πακέτο.
ξαναρωτάω για τα αντισπιν...
θα γράω κ ελπίζω να μην έκανα βλακεία....
Κράτησα πατημένο το DSC.... αρκετά δεύτερα... υπάρχει άλλος τρόπος ;
Υπάρχει κ ενδιάμεση επιλογή ; Είχαμα πολύ παλιά μία compact.... και αν θυμαμαι καλά κάπως έτσι δούλευε.
Μάλλον πρέπει να ρωτήσω τον Κώστα διάφορα πράγματα... όπως τις ρυθμίσεις της ευθυγράμμισης που έχει τώρα το αμάξι, τις αναρτήσεις που φοράει, τις ζάντες κ τις διαστάσεις τους και άλλα πολλά.
ενα λαμπακι εχει το Μ3..πατας το κουμπι του DSC μια φορα μονο(δεν χρειαζεται να το κρατας πατημενο) και βγαινουν ολα!
Η διαφορικαρα του Μ3 παντως σε κανει μαγκα στην κυριολεξια! Το αμαξι οσο μεγαλυτερη ''γωνια'' παιρνει τοσο ποιο ''τρενο'' και σταθερο το νοιωθεις!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Δεν πειράζει.... το έβαλα πάλι μπροστά!!!!
ΤΟ πάτησα μία άναψε ένα λαμπάκι. Το ξαναπάτησα έσβησε.
ΤΟ πάτησα παρατεταμένα ξαναάναψε απλά το ίδιο λαμπάκι!!!! ΤΟ ξαναπάτησα ... κ δεν έσβησε.... κακό αυτό!!!!
Έσβησα κ ξαναέβαλα. Ξανά δοκιμή πάτημα στιγμιαίο ανάβει λαμπάκι. Ξαναπάτημα κ σβήνει.
Πάτημα παρατεταμένο ανάβει λαμπάκι.... ξαναπάτημα κ πλέον σβήνει.
Τέσπα μάλλον δεν είναι από αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν ένιωσα κάτι να με κόβει όταν το γύρισα, αλλά απλά το αυτοκίνητο να είναι απότομο, δύστροπο, κ καθόλου ελεγχόμενο.... ίσως απλά είναισ τημένο για κράτημα, οπότε όταν σπάει πλέον η πρόσφυση αυτό να γίνεται απότομα!
αυτό ελπίζω να δω!!!!
Ξέρετε τι διαστάσει πρέπει να είναι οι 18άρες και με τι οφσετ.
Τι διαστάσεις τα λάστιχα ;;;;
Και επίσης βασικό τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στην ευθυγράμμιση;;;;
Ξέρω ότι δεν είναι καλό να χαλάσω τις ρυθμίσεις που έχει τώρα (πρέπει να είναι από csl) , αλλά θέλω λίγο να το δω κ τις άλλες χάρες του.