Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1003

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...9 2012

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις το μήνυμα του Σταμάτη, Σάσα, γιατί απαντά σε όλες αυτές τις λαϊκίστικες αριστερίστικες μπουρδολογίες.

Στο ξένο σπίτι συμπεριφέρεσαι όπως σε έμαθαν οι γονείς σου, δείχνοντας αγωγή και ανωτερότητα.

Όσο για το επεισόδιο στον ηλεκτρικό του Πειραιά, δε μας είπες αν ήταν και κανενας Έλληνας τριγύρω.

Τον δε χαρακτηρισμό 'ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΣ' να τον αποδίδεις εκεί που σε παίρνει. Κάποιοι αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν γι' αυτά που έχεις εσύ σήμερα. Αν σου μοιάζει με χοιροστάσιο, ήρθε ο καιρός ν' αποδείξεις τι μπορείς να προσφέρεις κι εσύ στην πατρίδα σου. Αλλά όχι, αντί να κοιτάξεις να διασώσεις αυτά που έμειναν και να δημιουργήσεις καινούργια, παραμένεις προσκολλημένη σ' αυτά που χάθηκαν. Κριτική στους άλλους ξέρουμε να κάνουμε όλοι. Αυτοκριτική όμως?
    1) Την αυτοκριτικη μου δεν την κανω δημοσια.
    2) Οπως νιωθεις εσυ ανετα να κατηγορεις τους ξενους για τα χαλια σου(σχημα λογου εσυ) εγω κανω το αντιθετο που ειναι και το σωστοτερο αν ειναι να διαλεξεις.
    3) Αν δε σεβεται ο ιδιοκτητης το σπιτι του, εσυ δε θα το σεβαστεις που εισαι ξενος και ασε τις ηθικολογιες...Εγω ποτε μου δε μιλησα και δεν εγραψα για να γινω αρεστη σε οποιονδηποτε...

ειμαι ελληνιδα μεχρι 15ης γενεας(δυστυχως)...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sasabmw : 04-09-12 στις 17:56

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sasabmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    2) Οπως νιωθεις εσυ ανετα να κατηγορεις τους ξενους για τα χαλια σου(σχημα λογου εσυ) εγω κανω το αντιθετο που ειναι και το σωστοτερο αν ειναι να διαλεξεις.
    3) Αν δε σεβεται ο ιδιοκτητης το σπιτι του, εσυ δε θα το σεβαστεις που εισαι ξενος και ασε τις ηθικολογιες...Εγω ποτε μου δε μιλησα και δεν εγραψα για να γινω αρεστη σε οποιονδηποτε...

Είσαι και μετριόφρων.Άσε να κρίνει ο καθένας τί είναι σωστότερο.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
    Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σα να οδηγας ενα TORNADO - EUROFIGHTER Καταδιωκτικο - Πολεμικο

3. The Following User Says Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

S8N (04-09-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

βριζεις τους Ελληνες και την λογικη τους αλλα υποστηριζεις ενα απ τα χειροτερα κουσουρια τους...
    το "στα @@ μου δικο μου ειναι"
    απο το αμαξι που δανειζονται, μεχρι σπιτια, δημοσιους δρομους, ξενα χωραφια κλπ...
    ειναι καθαρα θεμα παιδειας και ποσο σεβεσαι τον κοπο του διπλανου σου!

5. The Following 3 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

bakalos (05-09-12), S8N (04-09-12), Thomelef (04-09-12)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

1) Το να κάνεις δημόσια κριτική, όμως, ειδικά κατ' αυτόν τον τρόπο, είναι μακράν χειρότερο.

2) Το να κατηγορεί κανείς τους ξένους, είναι τελείως διαφορετικό από το να κατηγορεί τους ντόπιους. Είναι δύο τελείως διαφορετικά προβλήματα, και ελάχιστη σχέση έχουν μεταξύ τους. Προτίθεμαι να στο αναλύσω αν θέλεις.

3) Το αν και πόσο σέβεται κάποιος την περιουσία του, το σπίτι του, τη ζωή του, δεν έχει καμία σχέση με τη δική σου στάση. Ο σεβασμός ο δικός σου εξαρτάται μόνο από την αγωγή και την παιδεία σου, και όχι απ' τον γείτονα. Η συμπεριφορά του άλλου δεν "νομιμοποιεί" αυτόματα και τη δική σου ανάλογη συμπεριφορά.

7. The Following 4 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

joseph (05-09-12), Konstantinos E60 (04-09-12), PANOS-E60 (04-09-12), S8N (04-09-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP