Αρχικό μήνυμα απο
Stamatis
Δεν τους είδα και δεν με ενδιαφέρει να τους δώ.
Αν θέλω να δω ΖΩΑ πάω στο Αττικό πάρκο.
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτά τα παράσιτα είναι μετανάστες.
Μεταναστεύσαμε και εμείς, πήγαμε σε ξένες χώρες, προκόψαμε, σεβαστήκαμε τους νόμους και γυρίσαμε πίσω σοφότεροι και εξελιγμένοι.
Αυτό το πράμα με το σκατοβολιό που μαζεύτηκε πρώτα με τις "ενωτικές κινήσεις" του Αντωνάκη και μετά με την ανυπαρξία ελέγχου όλων των υπολοίπων δεν το έχω ξαναδεί πουθενά.
Ας πάνε να περάσουν τα σύνορα του Τέξας, ή ας κάνουν πως μπουκάρουν απο κανα φράχτη στην Γαλλία, να το κουβεντιάσουμε ξανά το θέμα των δικαιωμάτων τους.
Οσοι έχουν δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις.
Και μέχρι τώρα, μας γ$μήσανε τις γιαγιάδες, μας κλέψανε τους παπουδες, μας μολύνανε με τις κωλοαρώστιες τους - γιατί είναι πιθηκοι και δεν δέχονται να εμβολιαστούν- και θρέφουμε στον κόρφο μας φίδια κολοβά που ενώ μας γλύφουν το χεράκι, κάθε τέλος της βδομάδας πάνε και προσεύχονται στον θεό τους να πάρουν δύναμη να σκοτώσουν τους αλλόθρησκους.
Προσωπικά χέστηκα για το θρησκευτικό θέμα, δεν είμαι και φανατικός με τα κόλπα αυτά, αλλά όταν προσκυνάς μια ιδέα που σου λέει, ότι πρέπει να αφανίσεις όσους ειναι διαφορετικοί απο εσένα, ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ μεγάλε.
Εχω μεγάλο θέμα και στην δική μου ηθική, πρέπει να σε "χαλάσω" πριν με "χαλάσεις".
Εχουν έρθει σε αυτό το μαντρί κουμάσια και κουμάσια.
Κλέψανε, σκοτώσανε, μαγαρίσανε.
ΓΡΙΕΣ 80 ετών και παιδάκια ΜΟΝΟ αυτές οι κωλόφαρες ακουμπήσανε.
Τι λέει ο νόμος σου αδερφε?
Εκλέψες? σου κόβω το χέρι.
Τι λέει ο δικός μου?
Σε βάζω φυλακή....
Να πως ξεκινάει η ασυδοσία και πως πέφτουν οι αναστολές.
Είναι ΥΠΕΡ της μετανάστευσης, του ασύλου και της νόμιμης ένταξης.
Είμαι ΚΑΤΑ της παράνομης εισόδου, της άρνησης ένταξης και της ανυπακοής στους νόμους.
Εκτονώθηκα.