Δηλαδή τις π@παριές της BMW πληρώνω... Τι να πω, έχω μείνει λιγάκι μ@λάκας. Τα παιδιά πιο πάνω έκαναν λόγο για τα λάδια κλπ. Άντε μετά να πας για παράπονα στην αντιπροσωπεία ή στην BMW HELLAS και να τους πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Κίτρινο ή πορτοκαλί το καπάκι παιδιά, εγώ τόσο καιρό πλήρωνα συνθετικά λάδια...Το 13 (οδηγός καδένας) έλειπε απ τον κινητήρα σου, όπως και απ τον δικό μου.
Ποτέ δεν ειδοποιήθηκα για ανάκληση απ την αντιπροσωπεία.
Αν δεν με ενημέρωνε σχετικά και δεν μου τα τοποθετούσε ο συμφορουμίτης Καζάκος πέρυσι το καλοκαίρι, πολύ πιθανόν να είχα αλλάξει κι εγώ μοτέρ μέχρι τώρα.
Τώρα η BMW τα δίνει πακέτο και με ισχυρότερο τεντωτήρα, αριθμ 7. με κόστος κάπου 35ε.
Όσον αφορά τώρα το θέμα του κινητήρα, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Και με αυτόν που είχα οδηγούσα όπως ήθελα, απλά πιο αργά. Τώρα όμως που έκατσε η πίπα, σκέφτηκα μήπως το κόστος της μετατροπής σε εξακύλινδρο είναι υποφερτό, αφού ο προϋπολογισμός μου για φέτος, μου επιτρέπει ένα ταξιδάκι στη Βιέννη με 3000 γιούρο. Τώρα βέβαια θα πρέπει να τα δώσω για βλαβητρόνικ και γερανούς...
Σε 2 περιπτώσεις που ρώτησα, μου είπαν κοντά στα 4.000 για 2.2. Θεωρώ ότι είναι πολλά, αν και δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω επακριβώς τι περιλαμβάνει η μετατροπή. Ούτε άγκυρα για να σταματήσω σκέφτομαι να αγοράσω έξτρα, ούτε αναρτήσεις κλπ. Να υποθέσω ότι είναι μέσα στην τιμή της μετατροπής αυτά ή πάνε έξτρα;

Απάντηση με παράθεση

Θα δω τιμές για τον 2λιτρο που λένε και τα παιδιά πιο πάνω, να μου πουν τι αλλάζει και τι μένει ίδιο. Αν με συμφέρει αυτός, ή ο 2.2 - 2.5. Αλλιώς το πολύ πολύ να το βγάλω στο σφυρί και να πάρω κάτι άλλο.