Τελικά σε κανέναν δεν αρέσει? Κανένας δεν είναι αρκετά Αμερικανάκι λοιπόν γιατί εκεί τα τιμάνε δεόντως τα Ηamann spoilers και πολύ περισσότερο τα ημιτασιόν τύπου Ηamann από carbon.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
Νάσο , μάλλον η τιμή σε δελεασε... Σε συνδιασμό με την κατρακύλα του δολαρίου , σου φαίνονται όμορφα... Δεν το πιστεύεις πραγματικά!
Σπύρο είναι αλήθεια ότι η τιμή με δελέασε αφού ειδαλλώς δεν υπήρχε περίπτωση να έδινα 650 ευρώ που ζητάνε οι Γερμανοί για 2 κομμάτια fiberglass. Να φανταστείς το συγκεκριμένο item στο eBay το είχε ξεκινήσει από 800$!!!

Η ένστασή μου σχετικά με αυτά (και γι αυτό ρωτάω γνώμες) είναι εάν ταιριάζουν στο μαμά εξωτερικά αυτοκίνητό μου...ή απαιτούν full Hamann look για να "κολλήσουν" οπτικά και να μην είναι παράταιρα....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο M3 E30 89' Εμφάνιση μηνυμάτων
+1 στον προφηλακτήρα CSL.

Oι προσθήκες είναι άσχημες....
Μπα...ή όλο look CSL ή τίποτα....οπότε ένας προφυλακτήρας θα με έβαζε σε ιστορία να αλλάξω και όλα τα υπόλοιπα σε CSL...και φυσικά μόνο original

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμενα μ΄αρεσει αυτο καλυτερα που ειναι μονοκομματο..
https://www.google.gr/search?tbm=isc...20&bih=357#p=0
Μπορεις να πετυχεις κανενα και σε αντιγραφη και αμα εχει ορεξη αυτος που θα το τοποθετησει, αν ασχοληθει λιγο παραπανω, θα το κανει να εφαρμοζει και να φαινεται τελειο..
Zαχαρία το μονοκόμματο μου κάνει too much...προτιμώ τα splitters που ακολουθούν το σχήμα του προφυλακτήρα του M3 που σχηματίζει "σαν splitters" στις άκρες του. Για αντιγραφές δεν το συζητώ....είναι από τα κολλήματά μου...