PANOS-E60 (03-09-12)
nikos valvetronic (03-09-12), S8N (03-09-12)
Όχι τόσα χιλιόμετρα έχει. Τώρα για συχνές αλλαγές λαδιών που λες, τί συχνές αλλαγές να έκανα με συνθετικά λάδια και στα 42.000 χλμ; Δεν μου άναψε κανένα λαμπάκι πριν την βλάβη.
Απλά πήγα μια μέρα στο βενζινάδικο, έβαλα βενζίνη, χτύπησα μίζα να φύγω, έσβησε. Δεύτερη προσπάθεια πήρε μπρος, έφυγα. Στο δρόμο έκανε διακοπές, δεν είχε δηλαδή άμεση απόκριση στο γκάζι και υπέθεσα ότι έχει να κάνει με τη βενζίνη. Σε κάποια φάση το πήγα στις 4500 στροφές άκουσα έναν ήχο σαν κόφτη, έβαλα νεκρά, έσβησε και άντε γεια με γερανό...
Το θέμα μου όμως, δεν είναι τόσο τι έγινε, αλλά τι θα γίνει από εδώ και πέρα![]()
STREETRACING (03-09-12)
120ie87 (03-09-12)
νταξ το διευκρινισε ο φιλος δε σου ειπε και καμπουρι, εχω ιδιο κινητηρα με τον δικο σου και αυτο που μου ειπαν ηταν για προσθηκη λαμακι στην καδενα, τεσπα στο ξαναλεω κανε το οχημα οπως ηταν με τον ιδιο κινητηρα πουλησε το και παρε ενα αλλο μαμα μεγαλυτερο εαν θελεις, φιλικα παντα θα το μετανιωσεις σε διαφορετικη περιπτωση, εκτος και εαν εισαι απο αυτους που δε παραδεχονται τα λαθοι τους![]()
Εκτός από τον κινητήρα Ν43 τι θα χρειαστεί να αλλάξει ο φίλος? Ο Ν43 είναι ο γνωστός Valvetronic 2.0 με τα 143ps? Αν βάλει τον Ν43 θα "φαίνεται" η αλλαγή, όπως με έναν εξακύλινδρο ή μπορεί να συνεχίσει να το έχει δηλωμένο ως 1600?
Θα έχει διαφορά φαντάζομαι στις επιδόσεις με τον Ν43, σωστά?
Πόσο περίπου πάει μια τέτοια μετατροπή-αλλαγή?
Κάποιο αντίστοιχο Θέμα ίσως?
Στον δικό μου με κινητήρα Ν40Β16 χρειάζεται αυτή η αλλαγή στον ρεγουλατόρο της καδένας ή όχι? Βέβαια μέχρι στιγμής 111.500 χιλιόμετρα και όλα μια χαρά..
Κρίμα και για την ταλαιπωρία σου φίλε, τι να πει κανείς, απλά κρίμα.![]()
m-power_01 (04-09-12)