Ο panos_e60 εχει δικιο αλλα υπαρχει μια διαφορα, ο κακομοιρης που το πηρε τοτε ( και εγω μεσα φυσικα) εσκασε 60 με70000 τωρα θα δωσεις 25000 οποτε κερδισμενος εισαι!
Ο panos_e60 εχει δικιο αλλα υπαρχει μια διαφορα, ο κακομοιρης που το πηρε τοτε ( και εγω μεσα φυσικα) εσκασε 60 με70000 τωρα θα δωσεις 25000 οποτε κερδισμενος εισαι!
Εχε υπ οψιν σου ομως οτι εσυ δεν θα το δωσεις εστω και μετα απο 1 χρονο ουτε 10000ε....
Οποτε και εσυ θα χασεις.....το μονο που θα κερδισεις ειναι η χαμηλη αγορα, αλλα σε θεμα οικονομικης απαξιωσης, ειστε και οι δυο το ιδιο χαμενοι....
Αν ομως το ''σηκωνεις'' παρτο.....θα παθεις τραλα λα ....![]()
αλλο να χασει 10-15 και αλλο 50!!!
Φορολογικά το σηκώνουμε σαν οικογένεια οπότε δεν τίθεται θέμα
Το θέμα είναι αμάξι που θα βρω ....
Οι αντιπροσωπίες ένα μήνα σχεδόν δεν με εχουν ενημερώσει
για καμία εξέλιξη ......
Παντως ολοι λετε οτι πρεπει να κανει τραμπα τζαμπα η να παρει και λεφτα απο πανω ο Νικος επειδη θα παρει τριλιτρο και θα δωσει διλιτρο.
Εγω ρε παιδια απο Μαιο εχω βαλει αγγελια, επειδη ειμαι στην ιδια φαση με το Νικο. Εχω ενα αριστο αυτοκινητο αλλα θελω κατι πιο γρηγορο. Εχω παρει τηλεφωνο για τραμπα για 20 διαφορετικα Ζ4 κουπε και 987 2.7 αλλα και μερικα Μ3 Ε46 και κανεις δεν θελει τραμπα.
Οι μαντραδες θελουν να σε πατησουν στο λαιμο και οι ιδιωτες ζοριζονται οι ανθρωποι.
Η γνωμη μου ειναι οτι καποιος που δεν θελει το τριλιτρο για οικονομικους λογους, για τους ιδιους λογους δεν θελει και το διλιτρο.
Thomelef (03-09-12)
Στρατο ειναι πολυ δυσκολα τωρα να δωσεις αμαξι πανω απο 2000cc
Eγω πχ, θελω να αντικαταστησω το Ζ, με κατι αλλο.....θα πρεπει να ειμαι αποφασισμενος να το δωσω πολυ φθηνα....ΑΛΛΑ θα αγορασω κατι αλλο εξισου φθηνα....
Οι μαντραδες ειναι εμποροι...θελουν να βγαλουν το μεγαλυτερο κερδος και απο σενα και απο το νεο αμαξι.......μακρια....με λιγο υπομονη δωστο μονος σου και κανε παιχνιδι με τα μετρητα![]()
pilot (03-09-12)
sympether with chiefτης