Σελίδα 10 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 891011122060 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 1003

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...9 2012

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν θα κατσω να απολογηθω για τον τροπο που εκφραζομαι, ουτε και με νοιαζει η εικονα που παρουσιαζω σε ατομα που και δεν προκειτε να συναντησω ποτε μου, και ειδικοτερα ατομα που μου προκαλουν εμετο, τυπου σασας.
    Οταν και αν μιλησω για καποιου την μανα χωρις κανενα λογο οπως εκανε και η κυρια για την δικη μου μανα, τοτε εδω ειμαι για να ακουσω τα μπινελικια σας.
    Εμενα ετσι μου βγαινει οταν μιλαμε για τους σημερινους πολιτικους. Δεν σας αρεσει? Χεστηκα...μπορειτε να κανετε ένα ignore user πολυ απλα, και να γλυτωσετε από τα βρισιδια που εχουν τα ποστ μου.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 02-09-12 στις 12:14 Αιτία: Πιπέρι
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (02-09-12), giannis_compact (02-09-12), Leonidas_E39 (02-09-12)

Προεπιλογή

Να είχαν επαρκή βιβλιοθήκη , να το καταλάβω να τα
    Καταργήσουν. Αν και άλλο πράγμα είναι να το έχεις στο ράφι σου.
    Οκ, οι καιροί είναι δύσκολοι... Ας φτιάξουν βιβλιοθήκες τουλάχιστον.
    Με ηλεκτρονικά συγγράμματα δεν γίνεται δουλειά! Δεν μπορείς να διαβάσεις!
    Το έχω ζήσει και στην σχολή από κάποια κοπροσκυλα που δεν είχαν καν βιβλία, αλλά και στο μεταπτυχιακό που ΔΕΝ δικαιούμαστε λέει βιβλία γιατι δεν πληρωναμε!!!

Το αν θα κλείσουν οι σχολές θα το αποφασίσουν οι φοιτητές...Ας αξιολογήσουν την κατάσταση και ας πράξουν αναλόγως!
    Εγώ πάντως θα πω πως πριν μερικά χρόνια μας πασσαρανε κάτι προγράμματα μετεκπαίδευσης και εξειδίκευσης και καταταρτησης και επαγγελματικών δικαιωμάτων και και και
    Και τότε τα παλιό παιδιά οι φοιτητές τις έκλειναν... Σήμερα εγώ, η αδερφή μου, ο s8n, όλοι μου οι συμφοιτητές αλλά και πόσοι άλλοι μηχανικοί, ανεξαρτήτως ηλικίας , είναι αναγκασμένοι να πανε στα σεμινάρια της κακιάς συμφοράς , να πληρώσουν, για να πάρουν δικαίωμα υπογραφής παιδαριόδους μελέτης !!!
    Εγώ πάντως είμαι ήσυχος με την συνείδηση μου...ότι χρειάστηκε να κάνω τότε το εκανα. Αν με ρωτήσουν τα παιδιά μου θα μπορώ να τους πω την αλήθεια. Και όχι να τους τα μασάω, να τους λέω ότι έβγαλαν γλώσσα , και οτι δεν φταίω εγώ κλπ κλπ

4. The Following 3 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (02-09-12), Lambros46 (02-09-12), S8N (02-09-12)

Προεπιλογή

Ρε Θωμά νεάτερνταλ!!! Λίγες διακοπές έκανα ρε φίλε... Λίγο σε άφησα και Ξέφυγες πάλι!
    Πάρε παράδειγμα από τον Μυτεράν... Έχει γίνει κύριος!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Θωμά νεάτερνταλ!!! Λίγες διακοπές έκανα ρε φίλε... Λίγο σε άφησα και Ξέφυγες πάλι!
    Πάρε παράδειγμα από τον Μυτεράν... Έχει γίνει κύριος!

Μωρη διάρροια......υιοθέτησες την λεξη του ακατονόμαστου???

Τωρα που θα πας φανταρακι και θα κανεις να χεσεις 15 μερς να δεις τι καλα που ειναι ......παπαρι
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

7. The Following 9 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (02-09-12), bill_m3 (02-09-12), gnx (02-09-12), katsaraios (02-09-12), Leonidas_E39 (02-09-12), m-power_01 (02-09-12), Panos 316T (03-09-12), S8N (02-09-12), Thomelef (02-09-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Να είχαν επαρκή βιβλιοθήκη , να το καταλάβω να τα
    Καταργήσουν. Αν και άλλο πράγμα είναι να το έχεις στο ράφι σου.
    Οκ, οι καιροί είναι δύσκολοι... Ας φτιάξουν βιβλιοθήκες τουλάχιστον.
    Με ηλεκτρονικά συγγράμματα δεν γίνεται δουλειά! Δεν μπορείς να διαβάσεις!
    Το έχω ζήσει και στην σχολή από κάποια κοπροσκυλα που δεν είχαν καν βιβλία, αλλά και στο μεταπτυχιακό που ΔΕΝ δικαιούμαστε λέει βιβλία γιατι δεν πληρωναμε!!!
    Απλά δεν γίνεται.Μόλις πρίν από λίγο τέλειωσα το διάβασμα 367 σελίδων για το μαθημα που γράφω αυριο.Δεν θέλω να φανταστώ πώς θα ήταν να το διάβαζα στον υπολογιστή.

Πάντως,οι περισσότεροι συμφοιτητές μου τα βιβλία τους τα έχουν κατεβασμένα σε υπόγεια.Οπότε αν το καλοσκεφτείς ίσως θα ήταν καλύτερα απλά ενα πρόγραμμα επιστροφής-ανταλλαγής αλλά και η ηλεκτρονική διαθεσιμότητά τους για μελλοντική ίσως χρήση.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
    Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σα να οδηγας ενα TORNADO - EUROFIGHTER Καταδιωκτικο - Πολεμικο

9. The Following 2 Users Say Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

m-power_01 (02-09-12), S8N (02-09-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων

Μωρη διάρροια......υιοθέτησες την λεξη του ακατονόμαστου???

Τωρα που θα πας φανταρακι και θα κανεις να χεσεις 15 μερς να δεις τι καλα που ειναι ......παπαρι

Αχ εδώ είσαι Γιάννη ; Τι κάνεις φίλε μου;
    Χοχοχοχο!
    Θα ερχομαι σπίτι σου να κάνω την ανάγκη μου!
    (δεν ξέρω αν το έπιασες το υπονοούμενο)

11. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

S8N (02-09-12), Z4 DCT (02-09-12)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν μπορω να διαβασω απο τον υπολογιστη,400 σελιδες σε pdf και εχουν βγει τα ματια μου..Στο προηγουμενο εξαμηνο το τει δεν ειχε χρηματα για σημειωσεις και τις τυπωναμε εμεις αλλα για να παρω ενα πιστοποιητικο βεβαιωσης σπουδων επρεπε να συμπληρωσω 2 αιτησεις,μιλαμε για ηλιθιοτητα που δεν τελειωνει..

Το να πληρωσω τα βιβλια απο την τσεπη μου δεν με ενοχλει τοσο αλλα πολυ φοβαμαι οτι μετα θα πρεπει να πληρωνω το καθε εξαμηνο για ανεπαρκη παιδεια με καθηγητες που απο τις 11 κοπανανε ρετσινες και τσιπουρακια..
    -------------------

Προεπιλογή

Μάλλον έχεις μείνει στο Σαββαλα. Επειδή λες ότι δεν σε πειράζει να πληρώνεις βιβλία. Αν πας μια βόλτα να δεις πόσο κάνουν τα πανεπιστημιακά συγγράμματα θα αλλάξεις άποψη

14. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

andreas_R (02-09-12), BILL007 (02-09-12), Kostas_1 (02-09-12), Lambros46 (02-09-12)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μάλλον έχεις μείνει στο Σαββαλα. Επειδή λες ότι δεν σε πειράζει να πληρώνεις βιβλία. Αν πας μια βόλτα να δεις πόσο κάνουν τα πανεπιστημιακά συγγράμματα θα αλλάξεις άποψη
    Ισως,δεν το εχω ψαξει ειναι η αληθεια..
    -------------------

16. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

m-power_01 (02-09-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ένα από τα βιβλία μου https://www.biblionet.gr/book/148579...BA%CE%AE%CF%82 ...Και είμαι σίγουρος ότι το κράτος το πληρώνει ακριβότερα..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
    Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σα να οδηγας ενα TORNADO - EUROFIGHTER Καταδιωκτικο - Πολεμικο

Σελίδα 10 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 891011122060 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP