Bασικα μεχρι σημερα μιας και το λες δεν εχω ακουσει ταπερ να μεινει απο δυναμο.
Οταν μεινει καποιο λοιπον, δηλαδη εαν εμενα εγω θα κοιταγα να παρω ενα μετεχειρο ή ενα επισκευασμενο. Αλλιως θα περιμενα καμια βδομαδα εως 10 μερες εφοσον θα γλιτωνα ενα δυναμο ακομα τουλαχιστον
Ρε αντρικο εσυ είσαι και ψαγμενος πιστεύεις ότι ο μέσος κάτοχος θα ψαχτει τόσο ;; Και αν είναι το καθημερινό σου αμάξι δεν περιμένεις 10 μέρες, απλά κάποια ανταλλακτικά έχουν παράλογες τιμές ...
nikos valvetronic (02-09-12)
Ο μεσος οδηγος δεν αγοραζει type-r. Θεωρει πως ο λεβιες ειναι αντιγραφη του vito και τον παραπεμπει σε φορτηγακι. Επισης θεωρει πς το αμαξι δεν τραβαει γτι δε μπορει αν το στροφαρει και φοβαται. Τα περισσοτερα type-r τα πηραν νεοι με λεφτα (πιθανον καγκουρες) και οδηγοι που ηξεραν τί επαιρναν και γιατι. Δεν ειναι golf gti που το πηρε η θειά επειδη ηθελε διλιτρο golf και ετυχε να ειναι turbo.
Γενικα ζημιες δενε χει βγαλει αυτο το αμαξι, σε αντιθεση με το πιο καινουριο civic που ειχε 2 ή 3 ανακλησεις (για ψιλοπραγματα βεβαια).
Οταν παλι βγει ζημια σε honda ΔΕΝ πας σαρακακη, ειναι νομος. Καλα να ειναι τα μεταχειρισμενα. Για τα καινουρια υπαρχει εγγυηση. Μην ξεχνας επισης οτι τοτε η εδω αντιπροσωπεια τα εφερνε με 7 χρονια εγγυησης . Δυσκολα καποιος αντιπροσωπος -και δη ο σακαρακης- παιρνει τετοιο ρισκο. Σκεψου πχ να εβγαινε η 320 με 7 χρονια εγγυηση, θα χε φαληρησει ο κορφιατης και ο φλασκης
M3 CSL
Χριστόφορε να υποθέσω ότι είναι η μοναδική;
Ναι...
M3 CSL
gnx (03-09-12)
Δηλαδη τωρα θα μου πειτε οτι και οσοι πηραν typer ηταν ψαγμενοι και ηξεραν τι πηραν...
τεσπα!
απλα εγω σας λεω απλα οτι βλεπωντας μερικα καινουρια ανταλλακτικα μου επεσαν τα μαλλια, και προσπερνω το, τα χοντα δεν χαλανε, γιατι ολα χαλανε...
και τα αναλωσιμα ειναι λογικο να χαλασουν...
οπως επισης ηλεκτρικο κυκλωμα δυναμο-μιζα θα περνατε μεταχειρισμενο??
αν σου χαλαγε η τρομπα βενζινης θα επαιρνες μεταχειρισμενη?
Χριστοφορε στην Κυπρο τα χοντα ειναι τα 106 της Ελλαδας, δηλαδη φθηνα σε ολα....
Εδω συμφωνουμε.
Ειναι και καλυτερα. Τα περισσοτερα ειναι Jap specs
M3 CSL
gnx (03-09-12)