Θυμαμαι τρεχανε πολλα στις αναβασεις.
Καλο εργαλειο !
Εμενα εχει μια φιλη μου το πιο καινουργιο, βαμμενη χοντου !
Azurius (01-09-12)
κανενα βιντεο βαλαμε???......αντε να βαλω εγω ενα ετσι στην τυχη:
Αυτο ηταν ακριβως 1 χιλιομετρο...
Δικαβαλο το honda το bmw δεν ξερουμε,αν και με handycap ελεω
Cabrio,καλα παντως σταθηκε
aristent (01-09-12)
Η μονη συγκριση που μπορει να γιενι αναμεσα στο honda και στο μ3 ειναι ο παραγοντας fun-to-drive που και παλι ειναι πολυ μπροστα το μ3 λογω πισω κινησης και μονο.
Σε κλειστη διαδρομη το αμαξι ειναι εξαιρετικο, για εκει προοριζεται.
Πολυτελειες και χλιδες ειναι περιττα πραγματα, γι αυτο και το αμαξι ειναι ελαφρυ. υδραυλικο τιμονι, a/c ηλεκτρικα παραθ και καθρεπτες. Τα υπολοιπα ειανι μαλλον περιττη πολυτελεια για αμαξι τετοιου ειδους. Θυμηθειτε το csl τι φοραει και ποσο ζυγιζει, αυτη ειναι (ηταν) η φιλοσοφια των type-r . Απο την αλλη το αμαξι μια χαρα χωρους εχει και κανει και ταξιδακι αμα χρειαστει.
Με τις σημερινες τιμες ειναι πολυ ευκολο καποιος με 8000-10000 να βρει αμαξι ΣΩΣΤΟ , και το καλο με τα χοντα ειναι πως εχουν παμφθηνη συντηρηση και μηδενικες ζημιες. Αν καποιος δεν εχει θεμα με τα 2000κκ τοτε αποτελει εξαιρετικη επιλογη. Αν ειχα δυνατο πισωκινητο παντως μαλλον δε θα το κοιταζα , μονο αν ηθελα να εχω 2ο αμαξι για πιστα
.
Συμφωνώ σε πολλα αλλα φθηνή συντήρηση σε σχέση με τι; Γιατί κάποιες τιμές σε ανταλλακτικά είναι υπερβολικές!
Όσον αφορά τις αναβασεις αν δεν κάνω λάθος τρέχουν 2-3 σε αντίθεση με τα κλιο σπορτ και τα πεζο-σιτροεν! Το κλιο είναι και αυτο πολυ αξιόλογο αυτοκίνητο και στο μόνο που υστερεί είναι σε "εύκολα" άλογα βελτίωσης που παίρνει το χοντα! Το ep3 το σέβομαι ειδικά στην τιμη που παίζει σε αντίθεση με τα vti που παρά ότι είναι κάτι αιώνες πίσω απο το ep3 παίζουν σε ίδια τιμη λόγω του φθηνού σήματος τους!
Ψωνιζεις απο εξωτερικο και παπαλα εφοσον θες κατι καινουριο
γιατι απο μεταχειρισμενα εχει αρκετα.
Φθηνη συντηρηση σε σχεση με οτιδηποτε στην κατηγορια του και σε
μερικες περιπτωσεις και σε σχεση με αμαξια κατω της κατηγοριας του
Dimzan (02-09-12), Panos 316T (03-09-12)