Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Θέμα: [Ε39] Μετατροπη σε 528

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο thanosE39 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα!!!Θα ήθελα τη βοήθεια σας για μια μετατροπή που σκέφτομαι να κάνω στο αυτοκίνητο.
    Το αυτοκίνητο μου ειναι ενα Ε39 520 του 99 με μονοvano Μ52 μοτερ..
    Φοράει κιτ υπερκυβισμου στα 2,6 Noelle και αυτή τη στιγμή εχει 330,000χλμ..
    Λογο μιας ατυχίας πριν καιρό το αμάξι έμεινε απο λάδι την ώρα που ταξίδευα και δεν άναψε καμία ένδειξη στο καντράν... Ευτυχώς έκανα στάση και το άκουσα όταν ειχε αρχίσει να χτυπάει και δεν έμεινα στο δρόμο.. Από τοτε έγινε μια μικρο επισκευή(αλλάχτηκαν ελατήρια στα πιστόνια και έγινε service στο καπάκι) αλλα το αμάξι καίει λάδι.. πότε λιγο, πότε πολυ.. Οπότε σκέφτομαι τη λύση της μετατροπής με μοτέρ Μ52 2,8.. Έχει κάνει κάποιος κατι αντίστοιχο; Περίπου πόσο κοστίζει; πέρα από μοτερ θα χρειαστεί κάτι άλλο;;; Εσείς τι λέτε αξίζει;
    Παρακαλώ πολύ τη βοήθεια σας!!
    Αν κάνεις μετατροπή θεωρώ πως η πιο σωστή λύση είναι τροπέτο (γνήσιο και χωρίς πατέντες) και με την κρίση που έχουμε θα στοιχίσει πολύ χαμηλά.Αυτό θα το κάνεις άν θές ένα αυτοκίνητο για να το κρατήσεις.Αλλη λύση είναι η επισκευή κινητήρα απο καλό συνεργείο,εκεί ξέρεις τι έχεις άν και εφόσον είναι καλό το συνεργείο,έχω να σου προτείνω έναν πολύ έμπειρο μηχανικό ο οποίος τελειώνει την δική μου μετατροπή την επόμενη εβδομάδα η οποία πολύ λίγοι μπορούν να την κάνουν (e46 318 ci σε 330 τετρακίνητο με steptronic με βιβλίο service και τα κλειδιά του και φυσικά τιμολόγιο).Τώρα άν θές να αλλάξεις κινητήρα πρόσεξε επειδή οι παλιατζήδες δέν τα δίνουν όλα και όλο και κάτι θα λείπει.Σου στέλνω pm με τα στοιχεία του συνεργείου και άν μπορείς πέρνα να δείς την μετατροπή με λυμένο το αυτοκίνητο.

Καλή τύχη

Περιοχή
    Ναυπλιο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.. Έχω μπλέξει λίγο αυτό τον καιρό και δεν έχω αποφασίσει ακόμα επισκευή ή μετατροπή...
    Πάντως οποία άλλη πληροφορία ή γνώμη θα με ενδιέφερε..
    Και πάλι ευχαριστώ!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP