και κατι που δυστυχως δεν εχω μπορεσει να διαπιστωσω ιδιος (δεν εχω οδηγησει 5αρα),
λενε οτι οι σειρες 5 γενικως ειναι ανωτερες κατασκευαστικα/ποιοτικα απο τις αντιστοιχες 3...
και κατι που δυστυχως δεν εχω μπορεσει να διαπιστωσω ιδιος (δεν εχω οδηγησει 5αρα),
λενε οτι οι σειρες 5 γενικως ειναι ανωτερες κατασκευαστικα/ποιοτικα απο τις αντιστοιχες 3...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ptboul (28-08-12)
30αρης και εργενης πρεπει να παει σε ε36 m3 xaxaxa!!!!
Τελικα,μαλλον για Ε46 παει με τον 2.0 με τα 143αλογα αλλα οπωσδηποτε πακετο Μ.Ειχε καποια θεματακια το συγκεκριμμενο μοτερ,αλλα ας ελπισουμε αυτο που θα βρει να βγει καλο.
πολλαπλασιαστες,κοπιασματ χαμηλα ,μπουκωματα,και αλλα πολλα.Μακρια απο τον βλαβοτρονικ.Πρεπει να εισαι πολυ τυχερος για να σου βγει καλο το μοτερ.
Στα 2 μου Ε46 με τον βλαβοτρονικ Ν46Β20 το coupe μου εχει βγαλει πολλα προβληματα ενω το καμπριο που εχει το ιδιο μοτερ δεν μου εχει βγαλει τπτ μεχρι τωρα (βαζω τον σταυρο μου)......
E60_Arkadia (31-08-12)
Πολυ πραμα,αλλα ολα τοσο χαλια ειναι?!Δε νομιζω να ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.Αν παει σε 1.9 Μ43 θα ειναι ψοφιο στον δρομο οπως επισης και τα 316.Προβλεπω να του τα χωνω που δεν πηρε την Ε39
![]()
Ε39, θέλει και ρώτημα;![]()
E60_Arkadia (31-08-12), imolarot (01-09-12)
Ειναι να μην σου τυχει τελικα.Στεφανε πως το ειδες το Ε39? (Και στους 2 παει)![]()
Kostas_1 (01-09-12)