Αυτο που μου αρεσει στο συγκεκριμενο, ειναι οτι δεν ειναι καγκουρεμενο, και μεσα εχει μονο ενα ντιτζιταλ οργανο πλακε πολυ ωραιο πισω απο το τιμονι, το οποιο εχει πιεση λαδιου, θερμοκρασια λαδιου, και αλλαζει mode απο ενα μικρο remote controller.
Αυτο που μου αρεσει στο συγκεκριμενο, ειναι οτι δεν ειναι καγκουρεμενο, και μεσα εχει μονο ενα ντιτζιταλ οργανο πλακε πολυ ωραιο πισω απο το τιμονι, το οποιο εχει πιεση λαδιου, θερμοκρασια λαδιου, και αλλαζει mode απο ενα μικρο remote controller.
sympether with chiefτης
sympether with chiefτης
Στην ουσια δεν μπορουν να συγκριθουν το TypeR με καποιο πεμβε νομιζω γιατι ειναι ανομοια πραγματα...
Αλλα αν βαλεις παλι αντιστοιχα πραματα πανω σε πχ., τι να πουμε? Μ3 Ε36 ?
Και αυτο δε θα εχει καμμια σχεση με μαμα.
Και εγω παντως γουσταρω ολα τα μηχανοκινητα, ανεξαρτητως μαρκας.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
nikos1400 (31-08-12)
Προσωπικα θεωρω τον εαυτο μου ως εναν μετριο προς το καλο οδηγο. Ναι, θεωρω οτι ενας μετριος οδηγος μπορι να το τεζαρει το μοτερ, μιας και στο συγκεκριμενο αμαξι, το στησιμο του ειναι τραγικα ανωτερο της ιπποδυναμης του.
Παταει τοσο τελεια, και στριβει ακομα τελειοτερα, σαν ενα τσικουετσεντο που το εχεις ριξει κανα δεκαρικο για στησιμο, ενω στη μηχανη ειναι μαμα.
Συμφωνω, ακομα και μαμα ειναι ενα τραγικα ευχαριστο αυτοκινητο. Σε αντιθεση με το επομενο, που δεν εχουν καμμια επαφη.
sympether with chiefτης
Καμμια φορα λεμε καμμια μλκια "ταπερ" κλπ τετοια για πλακα.
Αλλα στην αληθεια ειναι ωραιο εργαλειο.
Μονο τα group VAG ειναι πραγματικα πατατες ολα
Αλλα τα πραματα που λεει ο Θωμας, τα συγκεκριμενα λαστιχα-αναρτησεις-τετραπεταλουδο πρεπει να κανουνε ΠΟΛΥ καλη αισθηση. Ετσι?
Ειναι πραματα που θα θελαμε ολοι να βαλουμε στο αμαξι μας.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Εχει και φοβερό μοτέρ,το καλύτερο διλιτρο απο αυτήν την εταιρία!
Ειναι δύσκολο στην οδήγηση σε αυτο το στάδιο; Ένας μέτριος πιστεύεις το παει;
αυτο εδω ειναι το μοντελο Τομ? :
![]()
Thomelef (31-08-12)
aristent (01-09-12)
Όντως πολύ άξιο αυτοκίνητο που παρότι δεν το έχω οδηγήσει,όσους ξέρω που
το έχουν λένε τα καλύτερα.Θωμά δεν πιστεύω να σε πιάσει κανένα κόλλημα πάλι
όπως τις προάλες με το EVO!!