Νομίζω πως το σημερινό μου αρέσει περισσότερο...
Νομίζω πως το σημερινό μου αρέσει περισσότερο...
Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
δουλεύει σαν την εφορία.
Ανεκαθεν τα Μαζντα ηταν κορυφη και τα καλυτερα αυτοκινητα της Ιαπωνιας και σε ποιοτητα/αξιοπιστια αλλα και σε σχεδιαστικη φιλοσοφια. Το μονο ''κακο' στο νεο 6αρι(το προηγουμενο ηταν αριστουργημα) κατα τη γνωμη μου οτι ''μακρυνε'' πολυ...
Μία λεπτομέρεια: Αυτή η εμμονή των Ιαπώνων εδώ και δεκαετίες με το πρασινογαλάζιο (indigo blue) ψηφιακό ρολόι στο ταμπλό (με την άνω και κάτω τελεία να αναβοσβήνουν μάλιστα κάθε δευτερόλεπτο), με την ίδια γραμματοσειρά για όλες τις μάρκες καθώς και με τα τρία διαφορετικά κουμπιά για τη ρύθμιση της ώρας (!!!) είναι τρομερή!
Κατά τα άλλα, το 6 για εμένα τουλάχιστον είναι μία από τα ίδια (απλή σχεδιαστική εξέλιξη του προηγούμενου) και με αυτά τα μοτέρ στην Ελλάδα θα πάει άπατο.
Μάγκες προχωρήστε επιτέλους...
Και να φανταστείτε, ότι μέχρι πριν κάποια χρόνια ήμουν Γιαπωνεζόφιλος και μάλιστα Τογιοτάκιας μέχρι το κόκκαλο.
(By the way, και στην Τογιότα επικρατεί η πλήρης αποβλάκωση - αλήθεια αναρωτιέμαι, ποιος σχεδιάζει τα αυτοκίνητά της - μόνο ένα αξιόλογο οδηγικά-σχεδιαστικά αυτοκίνητο παρουσίασε την τελευταία δεκαπενταετία (εξαιρουμένου του ΜR2), το GT86 - μακροχρόνιας συμπαραγωγής μάλιστα με τη Subaru - και το χρεώνει πάνω από 35 χιλιάρικα...Που πάτε ρε παιδιά, με την πλαστικούρα...)
Sorry για το εν μέρει off topic post, αλλά ήθελα να τα πώ...
aristent (30-08-12), Leonidas_E39 (30-08-12)
All time classic!
Ptboul (31-08-12)