-
dell η σειρα xps
toshiba η σειρα qosmio
και alienware
ειναι κατ εμε στα ιδια και ενα σκαλι ποιο κατω καποια απο τα mac.
Aπευθυνονται ομως σε αλλο κοινο.
Το καλυτερο για τον καθενα ειναι αυτο που τον εξυπηρετει καλυτερα στο να κανει τη δουλεια του....
-
-
Αν έπαιρνα κάποιον υπολογιστή αυτήν την στιγμή όχι από την Apple θα ήταν είτε κάποιο Allienware (για extreme gamers), είτε κάποιο Dell για πιο άμεσο service.
@Bellof-3:
-Σε τι σου είναι απαραίτητο το MacOS που δεν μπορείς να κάνεις σε Win/Linux? (Ξεχνάμε ότι είναι το καλύτερο βέβαια, απλά και μόνο απο θεμα εφαρμογών που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.)
-Δυνατότερα laptop (σε hardware) με τα ίδια χρήματα ενός MBP σίγουρα βρίσκεις, όλα σχεδόν είναι. Το θέμα είναι ότι πληρώνεις τον συνδυασμό HW-SW και ευκολιών και ξεγνοιασιάς.
Ούτε Antivirus, ούτε Defrag και clean registry κάθε λίγο και λιγάκι γιατί σέρνεται το ρημάδι, κλπ...
Επίσης το μεγαλύτερη οθόνη δεν λέει κάτι. Εγώ προτίμησα το 13.3" γιατί είναι φορητότατο (σε sleeve το βάζω, ούτε καν σε τσάντα μεταφοράς), που είναι και ο πιο σημαντικός λόγος για να πάρει κάποιος laptop. Δεν μου βγαίνουν τα μάτια, κάνω τις δουλειές μου άψογα. Και όταν θέλω να δω ταινίες, ή αν χρειαστεί να ανοίξω μεγάλα σχέδια Autocad πχ, έχω δίπλα την 23" monitor/tv , την συνδέω με HDMI και είμαστε έτοιμοι.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP