Σελίδα 3 από 101 ΠρώτηΠρώτη 123451353 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 1003

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...9 2012

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω ρε μαν θα αυτομπαναριστουμε μονοι μας ετσι οπως παμε. Σε λιγο ουτε γραμμη ιντερνετ δε θα μπορει να εχει ο κοσμος.
    Οταν μας λείψει το ψωμί , το ιντερνετ θα σκεφτόμαστε !

2. The Following 2 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

Panos 316T (29-08-12), S8N (28-08-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εμνα δεν θα μου λειψει. Εχω κολλητο με εργοστασιο σφολιατας που παει σουζα...ενα τσουβαλι αλευρι, μου το υποσχεθηκε για οταν πτωχευσω ολοκληρωτικα.
    Μαλιστα τωρα που σιγουρεψα το αλευρι, κοιταω να τον φερω βολτα για να καβατζωσω και καναν τενεκε τυρι, μαζι με λιγο σαλαμι.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bill_m3 (28-08-12), hades7 (28-08-12), katsaraios (28-08-12), Leonidas_E39 (29-08-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμνα δεν θα μου λειψει. Εχω κολλητο με εργοστασιο σφολιατας που παει σουζα...ενα τσουβαλι αλευρι, μου το υποσχεθηκε για οταν πτωχευσω ολοκληρωτικα.
    Μαλιστα τωρα που σιγουρεψα το αλευρι, κοιταω να τον φερω βολτα για να καβατζωσω και καναν τενεκε τυρι, μαζι με λιγο σαλαμι.
    πω πω ρε Τομ, έχεις κόρη με προικα μιλάμε ! Κριμα, δεν εχω γιο ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 28-08-12 στις 19:02

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πω πω ρε Τομ, έχεις κόρη με προικα μιλάμε !
    Πλακα κανεις???εδω κατι αυγα που πειρε η γυναικα μου, την εβαλα να τα κλωσαει για να κανω κοτετσι.
    sympether with chiefτης

/

7. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

hades7 (28-08-12), Leonidas_E39 (29-08-12), Panos 316T (29-08-12), PANOS-E60 (28-08-12), S8N (28-08-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Νομίζω ήρθε η ώρα να προμηθευτώ ένα Allroad και να πάρω τα βουνά όσο είναι καιρός.

9. The Following 5 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Leonidas_E39 (29-08-12), mitsos_chania (30-08-12), S8N (28-08-12), Stathis (28-08-12), Thomelef (28-08-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω ήρθε η ώρα να προμηθευτώ ένα Allroad και να πάρω τα βουνά όσο είναι καιρός.
    Ξύλα κουβαλάει πάντως γιά να ζεσταθούμε στα βουνα

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω φερνω καπλαμαδες για προσαναμα παντως αν θελετε.
    Εχω αφρικανικο φορμαζερ 1.5mm παχος, που παιρνει πιο γρηγορα και απο χαρτι εφημεριδας.
    Εχω κα οξυα στο ιδιο παχος, αλλα εκεινο λεω να το αφησουμε για οδοντογλυφιδες, μιας και ειναι πιο σκληρο, και επειδη δεν θα εχουμε οδοντοβουρτσες για να τα πλενουμε.

Για σενα θειο, εχω και οικολογικο νημα αν θελεις...
    sympether with chiefτης

/

12. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

S8N (28-08-12)

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω ξερω οτι στην ελλαδα μια ζωη αυτοι που τα χουνε κλαιγονται περισσοτερο απ αυτους που δεν τα χουνε...Γι αυτο σταματηστε την κλαουνα: οτι ειναι να ρθει,θα ρθει...στην τελικη εμεις βγαλαμε τα ματια μας, μαλλον μας αξιζει μη λεμε συνεχεια τα ιδια....

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sasabmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπαρχει οριστικη διαγραφη αυτοκινητου σε νομους που υπαρχει ανακυκλωση(η διαδικασια καταργηθηκε). Το αυτοκινητο καταστρεφεται στην ανακυκλωση και τα υπολοιπα τα φροντιζει η εταιρια ανακυκλωσης...Εννοειται οτι πρεπει να υπαρχουν πινακιδες...
    επειδη ειμαι εσυ να προσεχεις τι λες γιατι γραφεις ανακριβειες...
    ποια διαδικασια καταργηθηκε??? ακομα και σημερα γινεται ανακυκλωση... πιο παλια που δεν υπηρχε απλα πηγαινες τις πινακιδες στο υπουργειο για διαγραφη και εξαφανιζες το αυτοκινητο.
    Τωρα για να παραδωσεις τις πινακιδες θελει χαρτι οτι το αυτοκινητο δεν βρισκεται σε δημοσιο δρομο, ή απο συνεργειο ή μια δηλωση σου που να αποδεικνυει οτι εχεις γκαραζ, απο εκει και περα οι πινακιδες αποθηκευονται για εναν χρονο, μετα καταστρεφονται!
    Τελευταια φορα που κοιταξα για επανεκδοση πινακιδων ηταν 40-80ευρο, αν εχει αλλαξει κατι και το ξερει καποιος ας μας ενημερωσει...
    Σασα ετοιμασου σε πουλησα με το αμαξι σου στον Στρατο, φευγεις για Θεσσαλονικη!

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    επειδη ειμαι εσυ να προσεχεις τι λες γιατι γραφεις ανακριβειες...
    ποια διαδικασια καταργηθηκε??? ακομα και σημερα γινεται ανακυκλωση... πιο παλια που δεν υπηρχε απλα πηγαινες τις πινακιδες στο υπουργειο για διαγραφη και εξαφανιζες το αυτοκινητο.
    Τωρα για να παραδωσεις τις πινακιδες θελει χαρτι οτι το αυτοκινητο δεν βρισκεται σε δημοσιο δρομο, ή απο συνεργειο ή μια δηλωση σου που να αποδεικνυει οτι εχεις γκαραζ, απο εκει και περα οι πινακιδες αποθηκευονται για εναν χρονο, μετα καταστρεφονται!
    Τελευταια φορα που κοιταξα για επανεκδοση πινακιδων ηταν 40-80ευρο, αν εχει αλλαξει κατι και το ξερει καποιος ας μας ενημερωσει...
    Σασα ετοιμασου σε πουλησα με το αμαξι σου στον Στρατο, φευγεις για Θεσσαλονικη!
    Μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται. Ακου τη διαδικασια:
    1. Δεν υπαρχει οριστικη διαγραφη αυτοκινητου στο λεκανοπεδιο οπως γινοταν παλια στο υπουργειο δηλαδη δεν παραδιδεις πινακιδες και μετα κανεις το αμαξι ενυδρειο. Τωρα ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να το δωσεις ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥ για ανακυκλωση και τα αλλα τα φροντιζει η εταιρια που θα το παρει.
    2. Αν θελουμε να πουλησουμε το αυτοκινητο ως ανταλλακτικα πρεπει να γινει κανονικη μεταβιβαση δηλαδη θεωρητικα δεν μπορουμε να πουλησουμε για οποιοδηποτε λογο αμαξι χωρις πινακιδες. Τωρα αυτοι που τα πουλανε μπορω να σκεφτω εναν ευκολο παρανομο τροπο...

Σελίδα 3 από 101 ΠρώτηΠρώτη 123451353 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP