Tο πάτωμα άν είναι ξεσκισμένο το αυτοκίνητο και με χαλασμένα συνεμπλοκ γέφυρας πολλές φορές σχίζεται.
Βέβαια, επισκευάζεται.
Μπορείς να κάνεις την διόρθωση που έβγαλε η BMW και μετά θα είναι οκ (βλέπε εδώ https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=13277).
Τα SMG γενικά δεν έχουν πρόβλημα και δουλεύουν πολύ καλά τον συμπλέκτη.
Ο Θωμάς που είχε πρόβλημα είναι επειδή το έχει κάνει ταξί. Έτσι βγάζει ένα χαρτζιλίκι τα βράδια για τα αναλώσιμα της πίστας
Για εμένα, αξίζει.
Το Ε90 δεν είναι τόσο πιο προηγμένο (κάτι μπιχλιμπίδια του στυλ, ηλεκτρικό κλείδωμα του τιμονιού, τα φώτα σβήνουν αυτόματα όταν το κλειδώνεις κτλ).
Κάτι ουσιαστικό για εμένα δεν έχει. Εντάξει μερικοί θα πουν ότι η ανάρτηση του Ε90 είναι έτη φωτός μπροστά.
Σιγά την ανάρτηση πια ! Ίδια σχεδίαση με Μερτσέντες 190 έχει, που είναι η πρωτοπορεία ?
Πάντως κάνε μια δοκιμή το Μ3 αυτό και θα δεις γιατί αξίζει παρ'όλο που είναι "παλιό".
Για εμένα το Μ3 Ε46 αγγίζει την τελειότητα.
Γιατί ?
Γιατί είναι λογικό αυτοκίνητο και όχι υπερβολικό.
Η ιπποδύναμή και το βάρος του είναι λογικά, για σπορ οδήγηση.
Δεν καίει λάστιχα, δεν καίει ένα σκασμό βενζίνη κτλ.
Οτιδήποτε με 400-500-600 άλογα απλά δεν τα χρειάζεσαι, δεν τα αξιοποιείς και συνήθως καις ελαστικά.
Τα 343 είναι χρυσή τομή. Το πλαίσιο και η ανάρτηση άψογα. Ένα τέλειο αυτοκίνητο για εμένα.
Ρώτα και το Χρήστο που έρχετε από τη σχολή της Honda να σου πει απόψεις γιατί μπορεί κανείς να πει εμείς είμαστε βαμμένοι μπεμδεδάκηδες και τα βλέπουμε όλα άσπρα-μπλε.