επειδη ειμαι εσυ να προσεχεις τι λες γιατι γραφεις ανακριβειες...
ποια διαδικασια καταργηθηκε??? ακομα και σημερα γινεται ανακυκλωση... πιο παλια που δεν υπηρχε απλα πηγαινες τις πινακιδες στο υπουργειο για διαγραφη και εξαφανιζες το αυτοκινητο.
Τωρα για να παραδωσεις τις πινακιδες θελει χαρτι οτι το αυτοκινητο δεν βρισκεται σε δημοσιο δρομο, ή απο συνεργειο ή μια δηλωση σου που να αποδεικνυει οτι εχεις γκαραζ, απο εκει και περα οι πινακιδες αποθηκευονται για εναν χρονο, μετα καταστρεφονται!
Τελευταια φορα που κοιταξα για επανεκδοση πινακιδων ηταν 40-80ευρο, αν εχει αλλαξει κατι και το ξερει καποιος ας μας ενημερωσει...
Σασα ετοιμασου σε πουλησα με το αμαξι σου στον Στρατο, φευγεις για Θεσσαλονικη!
Μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται. Ακου τη διαδικασια:
1. Δεν υπαρχει οριστικη διαγραφη αυτοκινητου στο λεκανοπεδιο οπως γινοταν παλια στο υπουργειο δηλαδη δεν παραδιδεις πινακιδες και μετα κανεις το αμαξι ενυδρειο. Τωρα ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να το δωσεις ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥ για ανακυκλωση και τα αλλα τα φροντιζει η εταιρια που θα το παρει.
2. Αν θελουμε να πουλησουμε το αυτοκινητο ως ανταλλακτικα πρεπει να γινει κανονικη μεταβιβαση δηλαδη θεωρητικα δεν μπορουμε να πουλησουμε για οποιοδηποτε λογο αμαξι χωρις πινακιδες. Τωρα αυτοι που τα πουλανε μπορω να σκεφτω εναν ευκολο παρανομο τροπο...![]()
Μάλλον δεν ξέρω τι μου γίνεται... Θέλω να σου κάνω 4 ερωτήσεις ...
1)Μετα απο ένα χρόνο τις καταστρέφουν τις πινακίδες αν τις έχεις παραδώσει η όχι ;και πρέπει να κανεις επανέκδοση ;
2) με το χαρτί της ανακύκλωσης δεν μπορείς να κανεις οριστική διαγραφή ;
3) δεν μπορείς να πουλησεις αυτοκίνητο για ανταλλακτικά με υπεύθυνη δήλωση ;;
4) στα κεφτεδακια βάζεις ζάχαρη ;
1. Δε μιλαω για προσωρινη παραδοση αλλα για ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
2.Το χαρτι της ανακυκλωσης ΕΙΝΑΙ η οριστικη διαγραφη.
3. Και τι θα γραφει η υπ. δηλωση; Μονο με μεταβιβαση γινεται νομιμα ή με ''προσωρινη'' καταθεση πινακιδων που γινεται οριστικη αφου το αυτοκινητο εχει παρανομα πουληθει για ανταλλακτικα και δεν υπαρχει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sasabmw : 29-08-12 στις 01:01
Με λιγα λογια εχετε μπερδεψει την απόσυρση και οριστικη διαγραφη με την προσωρινη παραδοση πινακιδων για κυκλοφορια ...κατι σαν την βουρτσα με την Λουτσα ενα πραγμα....ομορφη ατμοσφαιρα φτιαχνει ο σπαρος παλι![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 29-08-12 στις 05:10
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Samaro (29-08-12)