Bmw Χ6 40d
Mercedes S350 CDI 4MATIC
audi allroad
Ptboul (29-08-12), StratosZ4 (28-08-12), ΔημήτρηςΜ3 (30-08-12)
S
για λογους που θα αναλύσω το βράδυ
καινουριο s class ....το 2005 βγηκε το w221 και σιγουρα θα αλλαξει οπου να ναι.καλυτερα ενα μεταχειρο 2 ετων το πολυ να γλιτωσετε 50 χιλιαρικα.του χρονου με 50000 θα αγοραζεις οικοδομη.
το μπανακι σε ωφελησε και αρχισες να μιλας σωστα...
στρατο πριν κανεις οτιδηποτε πηγαινε τον να δει αυτο: https://korfiatis.car.gr/cars/view/1985051/
ειναι σε κατασταση καινουργιου και θα το παρει πολυ κατω της αξιας του...![]()
aristent (28-08-12), chrisgiapz3 (29-08-12), Eleni (29-08-12), StratosZ4 (28-08-12), Thomelef (28-08-12), Vassilis ///M (29-08-12)
Ανάρτηση? μαγικό χαλί.
Ανεση? Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους.
Δύναμη? Οση χρειάζεται
Χαρά να το οδηγάς? Σε αυτό το μέγεθος και σε αυτά τα κιλά, τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει. Και μην ακούσω χαζομάρες του στυλ δεν μπαίνει καλά στις κλειστές - γιατι δεν είναι αυτό το ζητούμενο-
προγραμματιζόμενες λειτουργίες? Καλά... μακραν
Για να μην το πολυκουβεντιάζουμε είναι το απόλυτο VIP σεντάν που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε αυτά τα χρήματα.
Οι εντυπώσεις και οι εμπειρίες μου φυσικά είναι απο την 500, αλλά ο εσωτερικός εξοπλισμός και το concept είναι τα ίδια.
Η μονη διαφορά τους ειναι στον κινητήρα, όπου απλά η 500, δεν έχει αντίπαλο.
Μπορεί σε απόλυτες επιδόσεις να υπάρχουν πιο γρήγορα, πιο "σπορτίβικα" και πιό ακριβά, αλλά αυτό που σου δίνει αυτό το αμάξι είτε σαν οδηγό είτε σαν επιβάτη ειναι αυτό που λέμε γονίδιο μερσεντές.
Μερικές φωτογραφίες, χαρακτηριστικές, πιστεύω να δίνουν τον "αέρα" που αποπνέει αυτό το αμάξι.
Το αγαπημένο μου και το καλύτερο απο τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας που έχω οδηγήσει.
Ptboul (29-08-12)
μπαζο.