Το αυτοκινητο χρειαζεται καποια πραγματα (περαν του μπαξιματος), οπως τακακια, καποιες διαρροες απο το σασμαν και το δεικτη λαδιου και εναν αισθητηρα καταληψης στη θεση του συνοδηγου. Το θεμα ειναι οτι το σασι ειναι καθαρο και το αμαξι αβαφο.
Ναι Στρατο δεν υπαρχει περιπτωση να το αλλαξω, απλα οταν το ειδα σε αυτην την τιμη το λυμπιστηκα.
Υ.γ. ποτε θα πιουμε καφε ρε;
S8N (28-08-12)
Ρε είναι απλό ξηλώσει ότι έχεις βάλει στο κόμπακτ και βάλτε σε αυτο ολα ταιριάζουν και κανε κοτετσι το κόμπακτ μετα....... Σε δέρνει μεγάλη βλακεία τέλος!
katsaraios (28-08-12), Leonidas_E39 (28-08-12)
πιστευω οτι αρκετα εμεινες με 16αρι. ασε που το κουπε θα ειναι κι ελαφρως πιο αργο απο το κομπακτ σου. τζαμπα ειναι αυτο που ποσταρες αλλα αδειο... αντε τρεχα μαζευε παλι πραγματα. που θα βρεις καινουριο μπακετ φουλ ηλεκτρικο σαλονι???
Για καφεδακι παμε οποτε θελεις![]()
Απο οτι εχω διαβασει μεχρι στιγμης εχεις ενα compact το οποιο εχεις ριξει καποια λεφτα πανω του. Το περιποιησε και δεν σου εχει βγαλει κατι. Γιατι να το δωσεις και να μην παρεις κατι ποιο μικρο? Δεν ειναι απαραιτητα να ειναι bmw. Οποτε θες περνεις εσυ το μικρο και η μητερα σου το compact ή το αντιθετο.
Δεν προκειται να το δωσω οτι και να λεω, απλα το κουπε το facelift μ'αρεσει πολυ και οταν βλεπω καποιο αμεσως μου γυαλιζει και κολλαω για λιγο. Περυσι το σκεφτομουν να το αλλαξω, αλλα τα εβαλα κατω και δε συμφερει με τιποτα ετσι οπως εχω κανει το κομπακτ. Αν ποτε παρουμε αλλο αυτοκινητο θα ειναι καποιο μικρο ντιζελ. Δεν ειναι εποχες για ηρωισμους.
bill_m3 (28-08-12)
Έτσι ακριβώς Γιάννη , το κουπε είναι άδειο για να το φέρεις στα επίπεδα το κομπακτ θες τουλάχιστον ένα 5αρι !!
Δεν αξίζει !!!!!
giannis_compact (28-08-12)