E60_Arkadia (27-08-12), Vassilis ///M (27-08-12)
Το 39αρι ειναι πενα μιας και το ελεγξα περυσι πριν παρω το δικο μου το οποιο και πηρα λογω ηλιοροφης και περισσοτερου εξοπλισμου. Το αμαξι αν δεν κανω λαθος ηταν του μελους μας gregE36 και πουληθηκε στον σημερινο κατοχο στις εποχες επι μοτοσπορτ.
A8hnaios (28-08-12), E60_Arkadia (28-08-12), nikos1400 (28-08-12)
Να και μια ωραια πληροφορια.Λεωνιδα.
Συνεχιζοντας το χθεσινο ποστ μου μιας και εγραφα απο το κινητο το 39αρι ειναι ΑΒΑΦΟ σε αριστη κατασταση με ψειρα τον τωρινο ιδιοκτητη (Σωτηρη λενε το παλικαρι αν δεν κανω λάθος) αριστα συντηρημενο , φοραει φαναρια DEPO με after market xenon kit . To dvd με την οθονη πρεπει να μπήκε πριν κανενα 8μηνο μιας και περυσι που ειδα το αμαξι δεν υπήρχε. Οσο για την τιμη ειναι αρκετα καλή μπορω να πω . Απο οτι θυμαμαι υπήρχε πλήρες ιστορικο του αυτοκινητου με παραστατικα και αλλαγμένες βαλβολίνες στο Steptronic 2 η 3 φορές.
Αυτα απο μενα αν θυμιθω κατι αλλο θα το ποστάρω.![]()
![]()
![]()
![]()
E60_Arkadia (28-08-12), S8N (28-08-12)
το συγκεκριμενο ημουνα και γω ενα-δυο βηματα πριν να το παρω. τελικα ομως προτιμησα κατι σε κατω-απο-δυο-λιτρα, δηλαδη 46αρι. παντως,ακομα το ζαχαρωνω...
:up:
Ολα ειναι σχετικα Στράτο για τα δικα μου τα δεδομενα σαν οδηγος μετα απο 1.250.000 χικιομετρα στην πλάτη μου το Steptronic εχει γίνει ο καλύτερος μου φίλος μιας και το αμαξι μου το χρησιμοποιω μονο για μακρινες αποστάσεις και ο τροπος λειτουργειας του κιβωτιου ειναι υποδειγματικος.
Στα συν του κιβωτίου αυτού ειναι οτι δεν αφήνει το μοτέρ να μπεί ποτέ στα κοκκινα (κοφτες) που σημαινει οτι οσο καγκουρας να ήταν ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν θα μπορουσε να σκίσει το μοτερ.
Το μειον που εχω βρεί ειναι οτι στα μπαντιλικια σε κρεμαει αφου μολις μπει στα κοκκινα σε πεταει την αμεσως επομενη ταχυτητα και σου φεύγει αποτομα το χαμογελο της colgate που ειχες πριν απο μερικα δευτερόλεπτα αφου ειχες καταφέρει να μπαντιλικιάσεις την μαουνα.![]()
Η καταναλωση ειναι λίγο ποιο αυξημενη αλλα μπρος στα κάλη τι ειναι ο πονος
Με λίγα λόγια ειναι ενα κιβώτιο σε ενα απιθανο πλαίσιο το οποιο προοριζεται για χαλαρες ταξιδιαρικες καταστασεις.
Και εδω η κατανάλωση μου σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E60_Arkadia (28-08-12), S8N (28-08-12)
Μια χαρα καιει το Ε39.Ο,τι και να λεμε ειναι ανωτερο αμαξι απο το Ε46.Τα Ε46 με τον 2.0 με τα 143 ειχε θεματα αξιοπιστιας? Εβγαζε βλαβες?
Άνεση, στυλ, επιδόσεις κ προσιτή τιμή από την αγαπημένη μας καρότσα:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2565335/
Κατα τα άλλα ας κοιτάξει το 39άρι από εμένα αν μιλάμε αποκλειστικά για τις προτεινόμενες επιλογές.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.