Στο λόγο της Ανδρικης μου τιμής δεν είδα ούτε δευτερόλεπτο απο τον αγώνα ήμουν σίγουρος θα τον έπινε ,πραγματικά ο βαζελος με κουράζει να τον βλέπω μπήκα σπορφμ για να δώ μόνο ποσο βαθειά ήταν η διείσδυση
Στο λόγο της Ανδρικης μου τιμής δεν είδα ούτε δευτερόλεπτο απο τον αγώνα ήμουν σίγουρος θα τον έπινε ,πραγματικά ο βαζελος με κουράζει να τον βλέπω μπήκα σπορφμ για να δώ μόνο ποσο βαθειά ήταν η διείσδυση
αντε γεια...
330Ci (21-09-12), deepBLUE (21-09-12), Panos 316T (21-09-12), Ptboul (21-09-12), Stathis (21-09-12)
Όλοι λοιπόν την Κυριακή στο γήπεδο να στηρίξουμε τις ομαδάρες μας αδέλφια γαύροι και βάζελοι γιατί είπε κι αυτό ο κυρ Σάββας, ότι τα δύσκολα παιχνίδια είναι αυτά του πρωταθλήματος με αντιπάλους όπως το μεγαθήριο που λέγεται Πάνθραξ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.
bill_m3 (21-09-12), katsaraios (21-09-12), Panos 316T (21-09-12), Κωνσταντίνος (21-09-12)
Ο Παναθηναϊκός χάνει άλλο ένα ματς και ο κόσμος αγανακτεί. Εισβάλλουν λοιπόν στα αποδυτήρια και γίνεται πανικός.
Τότε έρχεται μια ιδέα του Κατσουρανη: "Θα φέρω μια στολή αστυνομικού στα αποδυτήρια, ώστε όταν ξαναγίνουν επεισόδια, θα την φοράω και θα φεύγω άνετα!".
Όντως, την επόμενη φορά (όπως πάντα) ξαναγίνονται επεισόδια. Φοράει γρήγορα ο Κατσουρανης τη στολή του μπάτσου, κανένας δεν τον αναγνωρίζει και φεύγει ανενόχλητος.
Στο δρόμο, του φωνάζει μια γριούλα:
"Κατσουρανη, παιδάκι μου, μπορείς να με περάσεις απέναντι;"
Τρελλαίνεται ο Κατσουρανης Καθώς την περνάει απέναντι, σκέφτεται:
"Καλά, εδώ ξέφυγα από τόσους οπαδούς που με βλέπουν συνέχεια και με γνωρίζουν, η γριά πώς με αναγνώρισε;;;"
Την επόμενη αγωνιστική, ξανά χάνει ο βάζελος, ξανά επεισόδια, ξαναβάζει τη στολή του μπάτσου, φεύγει ανενόχλητος... ξανά η γριά στο δρόμο:
"Κατσουρανη με περνάς σε παρακαλώ απέναντι;" Κόκκαλο ο Κατσουρανης!
Την περνάει ξανά απέναντι, και φεύγοντας σκέφτεται: "Την επόμενη φορά, θα την ρωτήσω πώς με αναγνωρίζει". Έρχεται η επόμενη φορά, ξανά ήττα, ξανά επεισόδια, ξανά στολή, ξανά η γριά να την περάσει απέναντι.
Κατσουρανης:
"Θα σε περάσω γιαγιά, αλλά πες μου σε παρακαλώ, δεν με αναγνωρίζουν οι οπαδοί, εσύ πώς με αναγνωρίζεις;".
Κι η γριά: "Σκάσε ρε βλάκα! Ο Βυντρα είμαι!!!"
xaxaxxxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaaxxa
Φέτος με ντουσαν στο πάγκο του Ατρόμητου θα περάσουν όλοι δύσκολα !!!
Να μη πω πως θα ειναι και στη πρώτη τετράδα στο τέλος της σαιζόν !!!!
Αντε βρε...και εις ανώτερα !!!
ΑΧΑΧΑΧΑ...π@υταν@ διαιτησία ...@:\#^+><
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Stathis (24-09-12)
ΑΧΑΧΑΧΑ...π@υταν@ διαιτησία ...@:\#^+><[/QUOTE]
Καλα , αυτο αστο να το λεμε εμεις, εσεις δεν εχετε κανενα λογο εξαλλου,ολα κανονισμενα ειναι,το ενα δεν αναιρει το αλλο Βαγγελη,
Τα μαυρα και απεριγραπτα χαλια μας τα βλεπουμε
Υγ: στην Β εθνικη ποιες ομαδες παιζουν;![]()
τούρμπο και πράσινα άλογα
Samaro (24-09-12)
Δεν μπορώ να θυμηθω τον Παναθηναικό, με χειρότερη ομάδα απο τη φετινή.
Ηταν δικαιο να χάσουμε με σκόρ 3-0 ! Κρίμα για την καταντια !
Ξέρω πως είναι η ευκολη λυση να λέμε πάντα για αλλαγη προπονητή, αλλα δεν βλέπω άλλο τρόπο να ξεκινήσει η ομάδα απο την αρχή !
Φυσικά στην αλλαγή, συμπεριλαμβάνω και 2-3 παίκτες !
Panos 316T (25-09-12)
Εντάξει Έχει πλάκα να βλέπεις τον μεγάλο σου αντίπαλο να παραπαίει το κακό είναι ότι θα συμπαρασύρει το φτωχό πρωτάθλημα και την ομάδα μου και αν αυτο είναι σίγουρο ότι θα συμβεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του χρόνου θα φανεί ακόμα περισσότερο γιατί ο Χοντρος θα τσεπωσει πάλι τα λεφτά και δεν θα βάλει μια για καλούς παίκτες αφού θα το χει πάλι σίγουρο .ο χρόνος θα δικαιώσει η όχι τις προβλέψεις μου
αντε γεια...
Πολύτιμο πόντο, στην προσπάθειά του για παραμονή στη Super League, κατέκτησε ο Παναθηναϊκός, που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά. Τους τρεις βαθμούς έφτασαν οι πράσινοι, οι οποίοι βρίσκονται μόλις εννέα από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue