Εχω παρει πολλα τηλεφωνα και νομιζα οτι εκλεισαν και τα τηλεφωνα
Τελικα τους βρηκα αλλα δεν μου αρεσε αυτο που ακουσα. Καμια εκπτωση αλλα δεν ισχυει οτι ειναι αμεταβιβαστο πλεον για 3 η 5 ετη οπως ισχυε
Εχω παρει πολλα τηλεφωνα και νομιζα οτι εκλεισαν και τα τηλεφωνα
Τελικα τους βρηκα αλλα δεν μου αρεσε αυτο που ακουσα. Καμια εκπτωση αλλα δεν ισχυει οτι ειναι αμεταβιβαστο πλεον για 3 η 5 ετη οπως ισχυε
Στράτο στους όρους πώλησης που εχουν στο σάιτ τους αναφέρει :
α)Για την πληρωμη
β) Για τα ευεργετήματαείτε σε ΜΕΤΡΗΤΑ, οπότε έχουν ΕΚΠΤΩΣΗ 30%, είτε με ΔΟΣΕΙΣ, που ορίζονται για τους εν ενεργεία υπαλλήλους του Δημοσίου Τομέα σε 72 ΜΗΝΙΑΙΕΣ, ΙΣΟΠΟΣΕΣ και ΑΤΟΚΕΣ, δια δε τους υπόλοιπους αγοραστές σε 24 ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΕΣ αντίστοιχα, ΙΣΟΠΟΣΕΣ και ΑΤΟΚΕΣ. Και στις δύο, επομένως, περιπτώσεις ο συνολικός χρόνος εξόφλησης είναι 6 ΧΡΟΝΙΑ.
...............
Ο αγοραστής, που διακανόνισε με δόσεις, εφΆ όσον θελήσει εν συνεχεία οποτεδήποτε να προπληρώσει τις δόσεις τουλάχιστον ενός έτους, έχει έκπτωση 20% επί του ποσού που προεξοφλεί.
Αυτά !Τα προερχόμενα από τον Ο.Δ.Δ.Υ. Α.Ε. τροχοφόρα έχουν μειωμένο τεκμήριο διαβίωσης στην Εφορία κατά 40% (Ν.2214/94 άρθρο 12 παρ.2) και το οποίο ποσοστό προσδιορίζεται κάθε φορά με τον εκάστοτε ισχύοντα φορολογικό νόμο.![]()