Του εδωσαν.
Ειχε γυρισει συμβολαιο ενα μηνα πριν.
Χεστα.
(χωρια τα... Αλλα)
Του εδωσαν.
Ειχε γυρισει συμβολαιο ενα μηνα πριν.
Χεστα.
(χωρια τα... Αλλα)
Samaro (23-08-12)
Οταν λες προυπογραφει τι εννοεις?
Οτι κατατεθηκε πλαστο εγγραφο οικειοθελους αποχωρησης? Αν ναι, μπορουσατε να σκισεται και λογιστη και εργοδοσια. Αν δεν το κανατε, πολυ κακως...τετοιες πραξεις δεν πρεπει να μενουν ατιμωρητες.
Οσο και αν θεωρω τις αποζημιωσεις ληστεια και χαβαλε λεφτα, τετοιου ειδους πραξεις πρεπει να τιμωρουνται ως δικαιοσυνη για ολους τους υπολοιπους λειτουργουν τυπικα, και πληρωνουν οτι οριζει ο νομος.
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Ναι βρε Θωμα εχεις δικιο αλλα και απο εκει ειχαμε φαει ψωμι, δεν ειναι τοσο απλο να το κανεις, βεβαια εκ των υστερων ο τυπος αποδειχτηκε λιγος και σαν εργοδοτης και σαν επιχειρηματιας...
Ο νομος υπαρχει για να προστατευει τους εργαζομενους, ομως και οι εργαζομενοι θα πρεπει να εκτιμουν το ψωμι που τρωνε και να βοηθουν οπως μπορουν οταν η επιχειρηση περνα δυσκολες ωρες..
Οσο για τη λογιστρια πρεπει να ειναι φυλακη τωρα,αν την βρηκαν γιατι ειχε εξαφανιστει αφου τους εφαγε πανω απο ενα μυριο..
Δεν απεδιδε ουτε φπα ουτε ενσημα τιποτα!! εβγαζε δανεια εβαζε πλαστες υποθηκες τι να σου λεω τωρα γκακστερ σκετη, οταν το πηραν χαμπαρι ηταν αργα.
Παιδια το νου σας με τους λογιστες απο κοντα....!!!
gnx (23-08-12), Panos 316T (23-08-12), S8N (23-08-12), Stathis (23-08-12), Thomelef (23-08-12)
Nino (23-08-12)
αλλο λαμογιο αυτος!! χαχαχαχα
κανενας δεν ηξερε τι ακριβως κανει ως επαγγελμα, τη μια ηταν μηχανικος την αλλη οτι θυμοταν.
Εστησαν μεγαλη κομπινα και οταν στενεψε ο κλοιος και εφτασαν σε αυτον εβγαλε και ενα χαρτι οτι ειναι σε διασταση (απο δικαστηριο) και ας ζουσαν κανονικα μαζι.
ΥΓ.Τωρα ειναι εξαφανισμενοι και οι δυο, τους ψαχνει και φιλος που τους ειχε κουμπαρους και τον πιστολιασαν κανα 40000 γιουρια!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 23-08-12 στις 20:20
βρε φιλε τι να πω! το δευτερο ταιριαζει, αλλα τελικα δεν ειμαι σιγουρος αν και αυτης το ονομα ηταν το αληθινο, στην εφορια που ειχαν καταγγελιες απο πολλες επιχειρησεις ειχαν διασταυρωθει τρια διαφορετικα ονοματα και δυο ταυτοτητες.
Ειχε πολλες και απιστευτες προσβασεις σε τραπεζες και οργανισμους, μιλαμε εκανε οτι μπορουσες να φανταστεις.
Ειχε βγαλει δανεια αλλα εν γνωση και αλλα οχι χαχαχχα
ειχε πεισει το αφεντικο και εβαλε υποθηκη το σπιτι του στο πολυδροσσο για να μη του κανουν κατασχεση επειδη χρωσταγε στον πρωην ιδιοκτητη της επιχειρησης.
Εκανε δηλωσεις φορου εισοδηματος και ειχε καποιος 6000 και αυτη του εβαζε 46000 και κρατησεις κανα επταρι 'η και ιδιωτικα σχολεια ασφαλειες ζωης που δεν υπηρχαν και επαιρναν επιστροφη, απο την οποια επαιρνε ποσοστα!!
Ελα μου ντε που τωρα ομως τους τα ζητανε πισω και ειναι και ποινικο αδικημα.
Το χειροτερο ομως ειναι που κανενας δεν εχει κανενα δικαιολογητικο, χαρτι, βιβλια λογιστικα τιποτα, ολα αυτη τα ειχε και εξαφανιστηκε.
Οχι μονο τους δαγκωσε αλλα και τους χαντακωσε.
Μιλαμε μονο στα εργα γινονται αυτα.
Ειχα παει και σε ενα απο τα σπιτια της κανα δυο φορες στην εκαλη,κατι με παραξενευε,κατι δεν μου καθοταν καλα.
Της λεω μια φορα στη γυναικα, ρε εσυ αυτης το σπιτι ειναι πολυ λιτο, ναι ειναι μου λεει less is more χαχαχα παπαρια ηταν ετοιμοπολεμη για να την κοπανισει, οπως και μαθαμε μετα ειχε αλλαξει καμια δεκαρια τετοιες σπιταρωνες απο το ζουμπερη ,την εκαλη μεχρι το γαλατσι και τα νοτια προαστια.
Τι να πρωτοθυμηθω με την ρουφιανα...
ο Θεος με βοηθησε και δεν ανελαβε τα οικονομικα της οικογενειας!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 23-08-12 στις 20:46
katsaraios (23-08-12), Samaro (23-08-12)