Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1040

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...8 2012 M.E. II

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Tο αρθρο του Καισάριου το εχω δει βεβαίως βεβαιως.

Η δική μου εμπειρία με το θεμα των αποδείξεων είναι ίδια με του Στάθη (και του Καισάριου). Τους τελευταίους τουλάχιστον 24 μήνες, αν όχι και περισσότερο, οι περιπτωσεις που δεν εχω πάρει απόδειξη είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Και χωρίς να τη ζητησω. Μπορώ να θυμηθώ έναν ηλεκτρολόγο της γειτονιάς που με εξυπηρετησε σε κάτι επείγον ένα Σάββατο απόγευμα και προφασίστηκε ότι δεν είχε το μπλοκάκι μαζί του, έναν υδραυλικό που έκανε ακριβως το ίδιο και έναν κηπουρό (αλβανό) ο οποίος μου την εχει υποσχεθεί από το Μάιο την απόδειξη και ακόμα την περιμένω. Μιλάμε γιά μικρόποσά πάντως. Υποθέτω ότι στις τακτικές τους δουλειές δίνουν απόδειξη και κρύβουν το έκτακτο ψιλικοκό, όποτε τους προκύπτει. Κακό και αυτό, δεν το συζητάω.

Στις διακοπές που έκανα και φετος και πέρσι σε διάφορα μέρη της χώρας, πήρα απόδειξη γιά τα πάντα, χωρίς να χρειαστει να ζητησω.

Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των μικρομεσαίων επαγγελματιών έχει συνετιστεί. Παρόλα αυτά τέλος στην φοροδιαφυγή δεν πρόκειται να δοθεί αν δεν αποφασίσει το κράτος να κάνει το αυτονόητο, την ηλεκτρονική διασταύρωση των αρχείων των Τραπεζών (με ότι αυτό περιλαμβάνει γιά όλους μας) με τα στοιχεία του ΚΕΠΥΟ. Ας εκκρεμεί μόνο το περιουσιολόγιο, όπου δεν έχει ολοκληρωθεί το κτηματολόγιο. Μόνο έτσι θα αποκτησει το κράτος πραγματική εικόνα του επιπέδου διαβίωσης ενός εκάστου εξ ημών και θα φορολογήσει σωστά. Οι έφοδοι του ΣΔΟΕ είναι κυρίως κίνηση εντυπωσιασμού των αδαών τηλεκαταναλωτων.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 21-08-12 στις 21:56

2. The Following 3 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Eleni (23-08-12), Panos 316T (22-08-12), Stathis (21-08-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP