Ξερω προεδρε. Εγω ημουν ο σοφερ του τσακ νορρις!
Απλα τωρα ειπα να μην επεκταθω...
Δε θα μας προσπερναγε κανεις αλλα το αφεντικο μου ελεγε να μην παιρναω τα 200. Ειχε εναν καμβα πισω κ αποτυπωνε το τοπιο.
Ξερω προεδρε. Εγω ημουν ο σοφερ του τσακ νορρις!
Απλα τωρα ειπα να μην επεκταθω...
Δε θα μας προσπερναγε κανεις αλλα το αφεντικο μου ελεγε να μην παιρναω τα 200. Ειχε εναν καμβα πισω κ αποτυπωνε το τοπιο.
Eleni (25-08-12), GiannisRob (21-08-12), Stamatis (21-08-12)
Καταρχάς είναι εντελώς λάθος η θέση των χεριών του στο τιμόνι αλλά και το σώμα του.
Επίσης πήγε να στρίψει τάπα μια τυφλή στροφή, αφρενάριστος.
Δεν υπήρχε κανένα σαμαράκι, απλά το αυτοκίνητο από το προηγούμενο "άλμα" ήταν κάπως "ελαφρύ" με χαμηλή πρόσφυση.
Από την αρχή φαινόταν πάντως ήταν ένα ατύχημα έτοιμο να συμβεί...
Πάλι καλά που τη γλίτωσε ο μικρός.
Nikos
Panos 316T (22-08-12), tzanis320si (23-08-12), zaharias (22-08-12)
Όταν ήρθε το χαιβανι ο Θωμάς εγω είχα ήδη ανάψει τσιγάρο !
BILL007 (22-08-12)
130 μιλια...να τα λεμε ολα, και οχι μισα.
Ο κρητικος το εκοψε ευθεια γιατι τον επιασε κοψιμο, και δεν κρατιοταν αλλο. Τα υπολοιπα ειναι απλα φημες.
Οσο για τον τσακ, τον εφαγε η σιγουρια ολα αυτα τα χρονια, και η τσουνα ηταν πολυ πικρη παρολο που ηταν φρεσκοπλυμενη και ξυρισμενη οπως παντα.
Εσενα ρε μ@λ@κισμεν@ το ξερει ο γερος σου οτι καπνιζεις, και οτι παιρνεις κρυφα το αυτοκινητο και τριγυρνας σαν το τσιλιμπιρδονι πισω απο τους γρηγορους???
sympether with chiefτης
Απο οτι φαινεται στο βιντεο, κανει ενα μικρο αλμα καθως ειναι λιγο ανηφορικος ο δρομος σε εκεινο το σημειο, με το που αρχιζει κ κανει καμπυλη προς τα κατω κ ερχεται κ η στροφη εχει στριψει ελαχιστα το τιμονι προς τα αριστερα αλλα που να ακουσει, αφου ηταν ολο στον αερα, βαλε κ τα χιλιομετρα... ε μετα η συνεχεια ειναι γνωστη σε τετοιες περιπτωσεις!
black_beauty (21-08-12)
Λετε για τον πιτσιρικα αλλα αμα ακουγατε ή βλεπατε εμενα πως εφυγα,τοτε θα αλλαζατε γνωμη
Κia Shuma σε στροφη ανοιχτη,στη νεα εθνικη οδο Θεσ/νικης-Αθηνων στο υψος της Μεθωνης.Εφυγα με 180 χιλ. βραδυ ισια στον κομβο (οποιοι ξερουν θα καταλαβανε κιολας) .Απο θαυμα γλυτωσαμε 3 ατομα αφου σπασανε οι τροχοι και το αμαξι εκανε σβουρες στην κατηφορα
Τωρα βαρατε ολοι μαζι χαχαχα![]()
Bazil Van Sinner (22-08-12), Eleni (25-08-12), zaharias (22-08-12)
Καλά ο πιτσιρικάς την άκουσε τελείως! Μια χαρά αφου δεν έπαθε τίποτα!
αλλά κόπηκαν τα πόδια του! Κατάλαβε τι τον περιμένει όταν πάρει τον μπαμπά τηλέφωνο και του πει.. "Μπαμπά, τράκαρα με το αυτοκίνητο" !!
Γιαυτό δεν μαθαίνουμε να οδηγάμε με BMW M3 αλλά ανεβαίνουμε κανα αγροτικό
ρημάδι.. (παρεπιπτόντως μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια και τις πρώτες οδηγικές εμπειρίες στα 7 και τα παντιλίκια στα χωράφια)
Συνομιλία Πατέρα με τον Γιο μετά την στούκα..
Γιος: "Έλα μπαμπά..."
Πατέρας: " Έλα ρε..που είσαι? άντε τσακίσου και έλα δω, μια βόλτα στο δωσα και πέρασε μια ώρα! "
Γιος: " Ναι....ξέρεις μπαμπά.."
Πατέρας: " τι ρε..λέγε"
Γιος: "δεν μπορώ να έρθω...!"
Πατέρας: " Γιατί?"
Γιος: " να γιατί βγήκα απ το δρόμο με το αμάξι και έπεσα πάνω σε ένα βράχο!! Δεν φταίω εγώ πετάχτηκε ένα σκυλί μπροστά μου, ξέρεις απο αυτά εδώ κοντά στα μαντριά που έχουμε"
Πατέρας: " TIIII??? σε βράχο? τι έκανες ρε? είσαι καλά? "
Γιος: "Nαι καλά είμαι μπαμπά μην ανησυχείς..δεν έπαθα τίποτα, άνοιξε και ο αερόσακος.."
Πατέρας: " ε τώρα ετοιμάσου να σε σκίσω... όχι Μ3 με το γάιδαρο θα πηγαίνεις βόλτα!! "
![]()
black_beauty (22-08-12), Panos 316T (22-08-12), tzanis320si (23-08-12)
ή πολύ απλά μπορεί να πεί...f@ck this. since you are ok forget about the car. find a way to bring the car back while i try to call the insurance.
γιατί πολύ απλά, έξω είναι αλλιώς τα πράγματα.
sympether with chiefτης