Ανοίγω ένα θέμα λίγο περίεργο. Θέλω να μάθω τί επιπτώσεις (νομικές) άν σε μετατροπή απο βενζίνα σε πετρέλαιο (μή νόμιμο), υπάρχουν.Δηλαδή πρέπει να ξηλωθεί το αυτοκίνητο και να περάσει ξανά κτεο? Ποιο είναι το πρόστιμο και η διαδικασία?
Ευχαριστώ
Ανοίγω ένα θέμα λίγο περίεργο. Θέλω να μάθω τί επιπτώσεις (νομικές) άν σε μετατροπή απο βενζίνα σε πετρέλαιο (μή νόμιμο), υπάρχουν.Δηλαδή πρέπει να ξηλωθεί το αυτοκίνητο και να περάσει ξανά κτεο? Ποιο είναι το πρόστιμο και η διαδικασία?
Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotis33 : 18-08-12 στις 22:11
Θελει κτεο.
Δυστυχως για τα ντηζελ της μπεμβε δεν υπαρχει εγκριση τυπου εκτος απο καποια 320d και 520-525-530d και td που εχουν εισαχθει.
Οποτε πρεπει να γινει και μηχανολογικη εκθεση απο μηχανικο του ΕΜΠ
Οι διεκπεραιωτες ζητανε περιπου 400 ευρω για κατι τετοιο και φυσικα το αμαξι πρεπει να παει στο ελληνικο.
Επισης δεν μπορεις να παρεις τεχνικη εκθεση ρυπων για τελευταιας ντιρεκτιβας προδιαγραφη οποτε ξεχνας το οτι μπορει να κυκλοφορει αθηνα.
BILL007 (19-08-12), fotis33 (18-08-12), Konstantinos E60 (18-08-12)
Προστιμο αναλογα με τα κυβικα που εισαι τωρα και το τι θα βαλεις.
Δεν ειναι απλη κληση. Εχει και δικαστηριο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stamatis : 18-08-12 στις 22:48
έχω 1900 και βάζω 3000
Aξιζει τον κοπο μια τοσο εκτεταμενη μετατροπη??Δεν θα'ταν καλυτερα να πουλαγες το δικο σου και να'παιρνες ενα γνησιο ντιζελ??
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
απο οσα ξερω δεν μπορεις να βαλεις ντιζελ μοτερ σε βενζινη η το αντιστροφο,,,αλλα και να γινεται δεν συμφερει με τιποτα!
BILL007 (19-08-12)
Η ζωη είναι ρίσκο.Συναίφερε και έχω κάνει σχεδόν απόσβεση τα χρήμματα μου λόγω πολλών ταξιδίων για την δουλειά.!!!!
Λογικο, Στην ΕΛΛΑΔΑ είμαστε....!!!!!