Σελίδα 91 από 104 ΠρώτηΠρώτη ... 41818990919293101 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 901 έως 910 από 1040

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...8 2012 M.E. II

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

κάτι άκουσα αλλά όχι για κατάργηση μα για αλλαγές.. ίδωμεν..

Πάντως θεωρώ πως όλα αυτά είναι δουλειές του ποδαριού εδώ και πολλά χρόνια.. κάθε τρεις και λίγο αλλάζουν. Αυτό είναι το χειρότερο. Κανείς δεν μπορεί να κάνει το ''κουμάντο'' του, να ξέρει πως θα κινηθεί μακροπρόθεσμα..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

2. The Following 5 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

ghost-rider (17-08-12), nikos1400 (17-08-12), Panos 316T (20-08-12), Samaro (17-08-12), Thomelef (17-08-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    κάτι άκουσα αλλά όχι για κατάργηση μα για αλλαγές.. ίδωμεν..

Πάντως θεωρώ πως όλα αυτά είναι δουλειές του ποδαριού εδώ και πολλά χρόνια.. κάθε τρεις και λίγο αλλάζουν. Αυτό είναι το χειρότερο. Κανείς δεν μπορεί να κάνει το ''κουμάντο'' του, να ξέρει πως θα κινηθεί μακροπρόθεσμα..
    Εξ ού και το ανέκδοτο : " Αμα σταθεροποιηθεί το μο@νί θα φάμε ψάρι "

4. The Following 3 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

katsaraios (17-08-12), Panos 316T (20-08-12), Stamatis (17-08-12)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

χαχαχαα ααα γεια σου!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ COCA COLA ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

https://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/coca-cola.html
    Απο τον ιδιωτικο της<<χαρτη>>παντως μας εχει διαγραψει!Μετα την αυξηση του φπα στο 23,η κοκα κολα την εκανε,πηγε βουλγαρια και μας προμυθευει απο κει!στα μπομπολια της λοιπον!
    η μ@λ@κια που δερνει ομως τον wannabe δυτικο-ελληνα ,του παει γονα και την πινει μεχρι να σκασει!!!!
    το θεμα ειναι πως η κοκακολα το βρηκε το κολπο της!
    αρνητικη διαφημιση και παταγος τζαμπα !!!!!!!!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

8. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

spar@ (17-08-12)

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/coca-cola.html
    Απο τον ιδιωτικο της<<χαρτη>>παντως μας εχει διαγραψει!Μετα την αυξηση του φπα στο 23,η κοκα κολα την εκανε,πηγε βουλγαρια και μας προμυθευει απο κει!στα μπομπολια της λοιπον!
    !!!!!!!!
    H κοκα κολα δεν πηγε πουθενα, εδω ειναι. Το διοικητικο κεντρο της ευρωπης και μερικων αλλων χωρων βρισκεται ακομα στο Μαρουσι και το εμφιαλωτηριο στη Μεταμορφωση(3Ε)...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sasabmw : 17-08-12 στις 22:47

Rides
    0

Προεπιλογή

Στο κλείσιμο των γραμμών παραγωγής σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα αποφάσισε να προχωρήσει η Coca-Cola 3Ε, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των δραστηριοτήτων της
    στην ελληνική αγορά αλλά και της μείωσης του λειτουργικού κόστους.

https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=112827194

11. The Following 2 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (18-08-12), Thomelef (18-08-12)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sasabmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    H κοκα κολα δεν πηγε πουθενα, εδω ειναι. Το διοικητικο κεντρο της ευρωπης και μερικων αλλων χωρων βρισκεται ακομα στο Μαρουσι και το εμφιαλωτηριο στη Μεταμορφωση(3Ε)...
    Σασα ΞΕρολιδου ασε να μιλησει και κανενας αλλος μωρε,καποιος που ξερει!
    Αλλο ειναι το θεμα της αναρτησης μου,ο χαρτης που διαφημιζει η κοκακολα,και οχι αν εφυγε,γιατι απλα εχει φυγειεδω και μηνες.Επισης να σου πω πως τα γραφεια τους πολυ καλα ειναι στον παραδεισο αμαρουσιου,δεν πηρε αυξηση το νοικι τους,ισα ισα μ'αυτη την κατασταση παιζει να φθηνηναν κι ολας,το προιον τους φορολογηθηκε!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

13. The Following 2 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

Eleni (20-08-12), Samaro (18-08-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή Και όμως, υπάρχουν εξωγήινοι... στην Ελλάδα

Αγαπητέ κ. Καισάριε,

Σας γράφω για ένα ζήτημα που μου έχει προκύψει και για το οποίο θα επιθυμούσα την συμβολή σας προκειμένου για την επίλυσή του.

Είμαι εδώ και 14 μήνες άνεργος. Ταμείο ανεργίας δεν λαμβάνω, διότι η τράπεζα στην οποία εργαζόμουν και αποφάσισε να με εκδιώξει (δεν είναι του παρόντος αλλά εάν ενδιαφέρεστε έχει πολύ ζουμί και ο τρόπος απόλυσης) με ανάγκασε να υπογράψω ότι παραιτούμαι οικειοθελώς. Μέχρι εδώ ΟΚ, έλαβα κάτι παραπάνω για να μην γραφτώ στο επίδομα ανεργίας. Κανένα πρόβλημα.

Το πρόβλημα δημιουργείται από την στιγμή που στις ανώτερες βαθμίδες του υπουργείου οικονομικών αναλαμβάνουν άνθρωποι με χαμηλά προσόντα...

Έτσι λοιπόν, στις 15/09/2011 μου έρχεται ειδοποιητήριο από την εφορία για να καταβάλω έκτακτη εισφορά υπέρ των ανέργων (των ανέργων δηλαδή που παίρνουν επίδομα ανεργίας), παρά το γεγονός ότι ήμουν άνεργος από 28/6/2011, και εγγεγραμμένος στον ΟΑΕΔ από 25/08/2011.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μου και αιτήσεις μου για εξαίρεση, αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι μπήκα κι εγώ στην σειρά, να περικόψω από τις οικονομίες μου 749 ευρώ για να ενισχύσω τους ανέργους που λαμβάνουν επίδομα.

Το παράλογο ελληνικό κράτος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη: στο νέο εκκαθαριστικό της εφορίας, θα πρέπει να καταβάλω 494 ευρώ έκτακτη εισφορά για τους ανέργους που λαμβάνουν επίδομα ΟΑΕΔ, παρότι εγώ είμαι άνεργος και επιπλέον δεν λαμβάνω επίδομα και δεν έχω άλλες πηγές εισοδημάτων.

Κοινώς ένας άνεργος χωρίς επίδομα και χωρίς άλλα εισοδήματα θα πρέπει:
    - να ενισχύσει το κράτος,
    - να ενισχύσει τους άνεργους με επίδομα,
    - να καταφέρει να επιζήσει
    κι αυτά με τις οικονομίες του, εν γνώσει του ΥΠΟΙΚ ότι δεν υπάρχουν άλλες πηγές εισοδήματος.

Απευθύνθηκα μάλιστα και στο Υπουργείο Οικονομικών (δ/νση εισοδήματος, γραφείο 101) όπου ο προϊστάμενος μου ανέφερε ότι πρέπει από κάπου (π.χ. από τον Άρη ή από εξωγήινους) να βρω τα χρήματα να καταβάλω την έκτακτη εισφορά, μη τυχόν και πεινάσουν οι υπόλοιποι.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠΟΙΚ, προκειμένου να απαλλαγώ από την έκτακτη εισφορά θα έπρεπε να κλείνω 12 μήνες άνεργος στις 30/04/2012. Διαφορετικά, θα έπρεπε να είμαι εγγεγραμμένος στα μητρώα του ΟΑΕΔ πριν από τις 28/08/2011 (γεγονός που συντρέχει στην περίπτωσή μου) αλλά να λαμβάνω επίδομα ανεργίας... δηλαδή, εάν δεν λαμβάνω επίδομα ανεργίας δεν δικαιούμαι απαλλαγής παρόλο που κλείνω 12 μήνες άνεργος!

Κ. Καισάριε, επειδή αυτό απλά δεν γίνεται επειδή δεν υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά αυτό δεν το γνωρίζουν στο Υπ. Οικονομικών (ίσως θα πρέπει να ιδρύσουμε και αρμόδιο υπουργείο), μήπως να δημοσιεύσετε ένα αντίστοιχο άρθρο, μήπως και συγκινηθεί κανείς και αλλάξει τους νόμους; Γιατί οι νόμοι πέραν από εξωγήινους γράφονται και από ανθρώπους και καμιά φορά μπορεί να ξεφεύγει και καμιά κατηγορία που κανονικά θα έπρεπε να εξαιρεθεί.

Το αστείο είναι ότι όσοι πχ. έμειναν άνεργοι στις 03/05/2011 θα πρέπει να καταβάλλουν έκτακτη εισφορά και το πιο αστείο ότι μέσα στον Μάϊο του 2012 πάνω από 30.000 συνάνθρωποί μας έμειναν άνεργοι. Συνεπώς, του χρόνου τέτοια εποχή θα ζητάει το ΥΠΟΙΚ από αυτούς τους ανέργους έκτακτη εισφορά εάν δεν λαμβάνουν επίδομα!!!! Και τα χρήματα αυτών των ανέργων (όπως και τα δικά μου) για την έκτακτη εισφορά θα τα υπολογίζουν στους προϋπολογισμούς που θα στέλνουν στην Τρόικα και μετά θα λέμε ότι "ελλειμματικός ο προϋπολογισμός" κλπ κλπ...

Ω, τι Θαύμα...

Τάσος Κ.

Πηγή:www.capital.gr

15. The Following 4 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (20-08-12), hades7 (20-08-12), Panos 316T (20-08-12), Thomelef (20-08-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μέχρι εδώ ΟΚ, έλαβα κάτι παραπάνω για να μην γραφτώ στο επίδομα ανεργίας. Κανένα πρόβλημα.
    Ποσο παραπανω;

Έτσι λοιπόν, στις 15/09/2011 μου έρχεται ειδοποιητήριο από την εφορία για να καταβάλω έκτακτη εισφορά υπέρ των ανέργων (των ανέργων δηλαδή που παίρνουν επίδομα ανεργίας), παρά το γεγονός ότι ήμουν άνεργος από 28/6/2011, και εγγεγραμμένος στον ΟΑΕΔ από 25/08/2011.
    Για το παραπανω εισοδημα ισως;

Συνεπώς, του χρόνου τέτοια εποχή θα ζητάει το ΥΠΟΙΚ από αυτούς τους ανέργους έκτακτη εισφορά εάν δεν λαμβάνουν επίδομα!!!! Και
    Απο που προκυπτει αυτο;

Μαζι του ειμαι του ανθρωπου, αλλα δεν καταλαβαινω τελικα τι εχει γινει.
    Τον παραιτησανε; Εθελουσια πηρε; Τι;
    Αν πηρε εθελουσια πχ οπως οι συναδελφοι μου απο 130.000 και παραπανω καλως η κακως πληρωνει;
    Αν πηρε κανα πακετακι της πλακας τυπου 6.000 που μαζι με το μισθο του τον εβγαλε σε αλλη κλιμακα, καλως η κακως πληρωνει;

Νομικα, παντως, παραιτηθηκε.
    Αρα ΟΑΕΔ γιοκ.

Γενικα ειναι μπερδεμενο το θεμα.

17. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Thomelef (20-08-12)

Σελίδα 91 από 104 ΠρώτηΠρώτη ... 41818990919293101 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •