Σίγουρα έχει καλύτερη απόκριση.
Η κατανάλωση είναι υπερβολική για τις επιδόσεις του οχήματος.
Αυτό είναι πολύ θετικό, συμφωνώ. Βέβαια ζορίζεται να κινήσει το βαρύ αμάξωμα.
Αυτός ο κινητήρας σε ένα Ε36 κόμπακτ ή σε Ζ3 θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.
Βέβαια τον ήθελα με 200 άλογα. Ο αγωνιστικός βγάζει 350... γινόταν να βγάζει 200 είμαι σίγουρος.
Φυσικά και το έχω οδηγήσει. Άν δεν το είχα οδηγήσει δεν θα εξέφερα άποψη.
Δεν εντυπωσιάστηκα για να είμαι ειλικρινής.
Μάλιστα το 325i Ε90 που είχα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον στην οδήγηση.
Πιο ροπάτο, πολύ πιο γρήγορο, αντίστοιχο στήσιμο και μάλιστα με χαμηλότερη κατανάλωση από το si
Σίγουρα το si είναι πιο 'ιδιαίτερο', αλλά πρακτικά δεν βλέπω τι παραπάνω προσφέρει από ένα 325i.
Συγγνώμη, αλλά τα Μ δεν αλλάζουν μπιέλες κάθε τρεις και λίγο.
Μην λέμε ότι θέλουμε έτσι.
Κάποια αυτοκίνητα ήταν στην ανάκληση και το θέμα έχει λυθεί πολλά χρόνια πριν. Μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια.
Άσε που μπλοκ κινητήρα δεν βαράνε και ας τα γκαζώσεις κρύα.
Το 325i που είχα το κόφτιαζα κρύο-παγωμένο.
Δεν έκανε κιχ και δεν έπαθε τίποτα.
Αυτό σημαίνει αξιοπιστία.
Φυσικά δεν κάνω το ίδιο με το Μ3 γιατί ο κινητήρας του είναι ειδικός και θέλει ειδική μεταχείριση.
Δεν ξέρω τις συνθήκες που οδήγησαν να έχουν πρόβλημα αυτά τα si αλλά είναι περίεργο να έχουν πολλά αυτοκίνητα πρόβλημα, τι στιγμή που ο κινητήρας τους δεν βγάζει παραπάνω άλογα από ένα απλό 320.
Ας έχει μηχανική πεταλούδα, δεν δικαιολογεί αυτό να έχουν σοβαρό θέμα επειδή κάποιος τα γκάζωσε κρύα.
Ξαναλέω είναι 'ιδιαίτερο' το όχημα, αλλά δεν βλέπω στην πράξη τι παραπάνω παίρνεις.
Άν είχε 200 άλογα, είχε μπλοκέ διαφορικό, πιο καλά φρένα, ναι θα συμφωνούσα ότι είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον.
Φυσικά έτσι το βλέπω εγώ και ενδεχομένως ιδιόκτητες ή άλλοι φίλοι να το βλέπουν τελείως διαφορετικά.
Από Ε90 και Ε46 έχω οδηγήσει ότι έχει βγει, γι'αυτό έχω αυτή την άποψη (και πολλά άλλα bmw φυσικά).

Απάντηση με παράθεση