Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: FX-R Projectors, Angel Eyes & Extras σε Ε46 Facelift (2004)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πειραιάς
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ωραίος!!!Ο τολμών νικά!!Η κόλα που χρησιμοποίησες??Σε ρωτώ γιατί μέσα στην εβδομάδα το έχω προγραμματίσει!Αλλά αυτό με το μαύρο που έκανες με βάζει σε σκέψεις!

2. The Following User Says Thank You to apostoles46 For This Useful Post:

SoNiC_77Gr (15-08-12)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευγε!!!...το αποτελεσμα δικαιωνει τον κοπο σου!!!

Respect Diy!!!

...συντομα λεω και εγω να δοκιμασω να ανοιξω ενα εξτρα φαναρι Ε60,αλλα υπαρχουν ενστασεις απο πολλους που λενε οτι δεν ξεκολλαει με τιποτα το τζαμι(ακομη και μετα απο "φουρνισμα") και οτι στο κλεισιμο ολο και καποιο σκουπιδι ή δαχτυλια θα φανει απο μεσα.....ελπιζω οτι τιποτε κακο δεν εμφανιστηκε και στα δικα σου.
    Ευχαριστω πολυ!!
    Σιγουρα ολο κ καποιο σκουπιδακι μπορει να περασει, γι'αυτο το λογο πριν το κλεισω τα περασα ενα καθαρισμα κ τα δαχτυλιδια κ το φαναρι-πλαστικα για να ειμαι σιγουρος!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο apostoles46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίος!!!Ο τολμών νικά!!Η κόλα που χρησιμοποίησες??Σε ρωτώ γιατί μέσα στην εβδομάδα το έχω προγραμματίσει!Αλλά αυτό με το μαύρο που έκανες με βάζει σε σκέψεις!
    Ευχαριστω!!
    Κολλα οσον αφορα περιμετρικα του φαναριου να φανταστω? Δεν υπαρχει καλυτερη απο την δικια του. Δεν εβαλα καθολου, οτι εχει απο την μανα του ειναι υπερ-αρκετο. Με το ζεσταμα δεν χανεται τιποτα, απλα μενει λιγο πανω στο διαφανο πλαστικο κ το αλλο μισο μενει πανω στο μαυρο πλαισιο του φαναριου. Τα ενωνεις παλι κ γινεται ενα!
    Αυτο με το μαυρο κ εγω απο αλλο Bmw στο ιντερνετ το ειδα κ το θεωρω πολυ "κακια" look!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SoNiC_77Gr : 15-08-12 στις 19:39

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP