-
Ομως δεν σταματησα εδω.. Πριν συνεχισω θελω να πω οτι μπορει σε καποιον το προηγουμενο βημα αλλα κ αυτο που θα πω τωρα να μην του αρεσει. Δεκτο κ φυσικο, γιατι δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα! Anyway, αποφασισα να κανω μαυρο ματ κ τον ανακλαστηρα απο τα μεγαλα φωτα, το εχω δει σε μερικα αμαξια κ μου αρεσε. Οποτε πηρα ενα σπρεϋ, καθαρισα καλα την περιοχη που ειναι να βαψω κ το περασα ενα στρωμα χρωματος.

Αφου τελειωσα κ με αυτο συνεχισα με την τοποθετηση των angel eyes. Ειναι πολυ ευκολο κομματι, απλα περναω τα angel πανω στα νικελ δαχτυλιδια, τα κολλησα κ ειναι ετοιμο! Επισης μετα εφτιαξα τα καλωδια απο την πισω πλευρα ωστε να ειναι ετοιμα για να συνδεθουν μετα.

Και περναω στο κομματι της ρυθμισης της δεσμης. Αφου εχω ολοκληρωσει το κοψιμο στο πολυεστερικο κομματι κ ο προτζεκτορας πλεον μπορει να τοποθετηθει σωστα πρεπει να ρυθμισω την δεσμη που βγαινει ωστε να μην χτυπαει στον Θεο κ στραβωνει τους διερχομενους. Για να γινει αυτο σκεφτηκα πως πρεπει να μετρησω την αποσταση απο τους πλαϊνους καθρεπτες του αυτοκινητου μεχρι το εδαφος. Μετα πηγα απεναντι στον τοιχο που επεφτε η δεσμη κ μετρησα να ειναι λιγο πιο κατω απο τους καθρεπτες. Υποψιν, για να γινει σωστη η μετρηση της δεσμης πρεπει το αμαξι να απεχει απο τον τοιχο τουλαχιστον 20 μετρα κ να ειναι σε ευθειο επιπεδο.

Επισης στην επομενη φωτο βλεπετε το λεγομενο cut-off της δεσμης που βγαινει απο τον προτζεκτορα, αφηνοντας λιγοτερο φως απο την πλευρα των διερχομενων αυτοκινητων κ περισσοτερο απο τα δεξια μας.

Αφου λοιπον εχω τοποθετησει προσωρινα το φαναρι με τοποθετημενο κ ρυθμισμενο τον προτζεκτορα κ την δεσμη, ειμαι ετοιμος να γυρισω στο κομματι της συναρμολογησης του φαναριου.

Τα βηματα ειναι ακριβως τα ιδια αλλα με αντιθετη φορα απο οτι τα περιεγραψα πιο πανω. Πριν φτασω στο σημειο που πρεπει να τοποθετησω παλι το φαναρι για αλλα 15 λεπτα στο φουρνο, δεν κλεινω τελειως το μπροστινο διαφανο πλαστικο αλλα αφηνω ενα μικρο κενο οπως φαινεται στην φωτο. Την διαδικασια αυτη την κανω ωστε να ειναι κ πιο ευκολο το κλεισιμο του αφου ζεσταθει η κολλα αλλα κ για να ειναι πιο στεγανο για θεματα νερων-υγρασιας.

Μολις ειναι ετοιμο, μετα τοποθετω στο καπακι της λαμπας του προτζεκτορα απο την μεσα πλευρα με ταινια διπλης οψης το ανταπτορακι των angel eyes, το οποιο στην ουσια ειναι να για να μην μας πεταει ενδειξη καμμενης λαμπας στο ταμπλο.

Και φτανω στο σημειο της τοποθετησης! Μπορειτε να δειτε κ συγκριση με το δικο μου δεξι φαναρι της διαφορες, το οποιο κ αυτο μεσα στην εβδομαδα θα παθει τα ιδια..

Και μια νυχτερινη βολτα για να τσεκαρουμε σιγουρα το υψος της δεσμης. Πιστευω οτι τα αποτελεσματα με δικαιωνουν για τον ολο κοπο που εκανα. Η δεσμη εχει κατσει ακριβως εκει που πρεπει, χωρις να στραβωνει τους μπροστινους μου στους καθρεπτες τους αλλα ουτε κ τους διερχομενους απο το απεναντι ρευμα.

Και επισης μια πιο παλια φωτο με τα angel eyes πριν κανω καποιες αλλαγες στο αμαξι. Απλα δεν ειχα πιο προσφατη κ με το κινητο δεν μπορουν να βγουν καθαρα τα angel λογο φωτεινοτητας..

Ζητω συγνωμη αν καποιες φωτο δεν φαινονται καλα, αλλα ειναι απο κινητο..
Ελπιζω να "τσιγκλησα" μερικους τολμηρους που ισως να θελουν να κανουν κατι παρομοιο.
Το αμαξι μεχρι στιγμης δεν το εχω παρουσιασει ουτε κ εχω ανεβασει καποια φωτο στο φορουμ, ελπιζω συντομα κ αν ολα πανε καλα κ κανω καποιες ακομα αλλαγες που θελω να κανω μια γενικοτερη παρουσιαση. 
Οποιαδηποτε σχολια δεκτα, κ θετικα κ αρνητικα. Ειπαμε αλλωστε, απο τα λαθη μαθαινουμε!!
-
The Following 14 Users Say Thank You to SoNiC_77Gr For This Useful Post:
alexk (02-09-12), apostoles46 (15-08-12), aristent (15-08-12), BILL007 (15-08-12), bill_m3 (15-08-12), Kostas_1 (15-08-12), Leonidas_E39 (15-08-12), panose30 (02-09-12), Skyline_IS (15-08-12), Stamatis (15-08-12), toubas (16-08-12), Tsakirakos (15-08-12), Vassilis ///M (15-08-12), wheelman (03-09-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP