Διάβασα ότι τα 5.1 είναι συμβατά με τα DOT 4 για αυτό τα άλλαξα ,Ελπίζω να μην έχουν τεράστια διαφορά!!! Θα το ψάξω λιγάκι!!! Όσο για το τακάκι διαβάζοντας σχόλια για χρίση σε m3 εντυπωσιάστηκα από τα αποτελέσματα που ανάφεραν
Διάβασα ότι τα 5.1 είναι συμβατά με τα DOT 4 για αυτό τα άλλαξα ,Ελπίζω να μην έχουν τεράστια διαφορά!!! Θα το ψάξω λιγάκι!!! Όσο για το τακάκι διαβάζοντας σχόλια για χρίση σε m3 εντυπωσιάστηκα από τα αποτελέσματα που ανάφεραν
Τα τακακια ds2500 τις ferrodo ειναι πολυ καλα, εχουν πολυ καλη αντοχη στην πιστα, (περιπου 8-10 γυρους χωρις να αναψουν)και μεγαλη διαρκεια ζωης.Δυστηχως αφηνουν καταλοιπα στους δισκους(που μεταφραζεται σαν τρεμουλο στο φρεναρισμα) αλλα οχι συχνα και αρκει ενα καλο φρεναρισμα ωστε να καθαρισουν οι δισκοι.
alexk (09-11-12), Bazil Van Sinner (09-11-12)
Λοιπον..
Μπροστα οι δισκοι μου εχουν νυχι.. βγαζουν ομως μια αλλαγη τακακια ακομη αποτι μου ειπε ο μαστορας..
Αλλαξα υγρα και σωληνακια υψηλης και το φρεναρισμα ειναι πολυ καλυτερο και αρκετο για τη χρηση και το τροπο που οδηγαω το Μ3.
Οντως βγαζουν ενα βουητο καποιες φορες.
Πισω ηθελα τακακια εβαλα textar και ειμαι επισης ευχαριστημενος..
Μπροστα δεν ξερω τι φοραω, αλλα πολυ βρωμα ρε παιδι μου.. Μετα απο λιγα χλμ οι μπροστα ζαντες εχουν μαυρισει, οι πισω ειναι πεντακαθαρες!!
Οταν χρειαστουν αλλαγη να βαλω και μπροστα textar ή καποια αλλη μαρκα?
Με ενδιαφερει το φρεναρισμα εννοειται σε πρωτη φαση και μετα φυσικα η βρωμα απο τα τακακια.. απλα ελεγα μηπως υπαρχει κατι που να συνδυαζει και τα 2..
ΧΙΟΣ-CHIOS
Vassilis ///M (22-01-16)
Φρένα Μ3!!!!
Σκέτη κοροιδεία!!!!!
Το ποδήλατο έχει καλύτερα...
Ακόμα και τα μαμά φρένα με σωληνάκια και καλά τακάκια είναι υπεραρκετά για το 99% των περιπτώσεων, ακόμα και για πίστα...Τώρα θα πει κανείς γιατί να θέλει σωληνάκια τακάκια εξ αρχής? Ε οκ αυτό είναι ένα θέμα...
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Ρε μια χαρα ειναι με σωληνακια υψηλης.. εγω δεν το περιμενα.. Δεν ξερω τι λες εσυ ή πως οδηγας.. για μενα ειναι αρκετα..
Οταν ερθει η ωρα για δισκους με βλεπω για βασεις δαγκανας CSL μπροστα ή αν κατσει κανενα μεταχειρο 4/6πιστονο..
Η βρωμα με απασχολει τωρα, απο φρενο ειμαι ΟΚ προς το παρον..
Να βαλω και μπροστα textar ή κατι αλλο..??
ΧΙΟΣ-CHIOS
pilot (22-01-16)