Πιστεύω να σε βοήθησα.
Πιστεύω να σε βοήθησα.
george a4 (14-08-12), Leonidas_E39 (14-08-12)
Σταματη τον αριθμο πλαισιου που τον βρηκες;;;;;;
giannis_compact (14-08-12)
To E39 ειναι ενα απο τα καλυτερα σενταν ολων των εποχων και απ'τα καλυτερα αυτοκινητα την μπεμβε εβερ..... ΑΛΛΑ το συγκεκριμενο ειναι αυτοματο και σαν διλιτρο ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να πουληθει...στη θεση σου θα το παζαρευα στα 6-6,5....8 ειναι πολλα νομιζω
φοβερο αμαξι μιας και ειχα ενα m pack τετοιο αμαξι απο μπετο δεν καταλαβαινει τιποτα .στον αυτοκινητοδρομο μαγικο χαλι .μπαινεις με οσα εχεις παντου χωρις να καταλαβεις τιποτα.ενα μειον εχει μονο το steptronic καιει πολυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!
Ε36 mpack
δες και αυτο που ηταν δικο μου.μπορει να μην εχει κουρτινακια και τετοια πραγματα αλλα ειναι m pack γνησιο.οσοι γνωριζουν καταλαβαινουν.
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2695210/
Ε36 mpack
Το αμαξι το ξερω. Πηγαινε για σερβις στον αιμιλιο, και το εχω δει 3-4 φορες. Μαλιστα την μια ετυχε να τον δω.
Γενικα φαινοταν τυπος που του αρεσε το αμαξι του, πραγμα που καταλαβαινες απο τις ερωτησεις και τις υποδειξεις που εκανε στον μηχανικο. Δν φαινοταν δλδ τυπος δν βαριεσαι, αλλαξε λαδια και γεια.
Επισεις και ο ιδιος ο μηχανικος μου ειχεπει οτι ειναι καλο και προσεγμενο.
Μπορω να ρωτησω απο δυτερα για λεπτομερειες και να σου πω αν σε ενδιαφερει.
Οσων αφορα το συνεργειο το ιδιο, ειναι παρα πολυ καλοι και συνεπεις με την δουλεια τους, και γενικα παρα πολυ καλοι επαγγελματιες.
sympether with chiefτης