Μαλιστα αλλα οταν σου τα παιρνουν ολα ο.κ..καταλαβα
Φιλε μου να σου αναφερω μονο πως εχει βγει ανακληση για ορισμενα μοντελα της μαρκας μας και πριν 5 μερες μου τηλεφωνησαν απο την αντιπροσωπεια και μου ειπαν να παω για αλλαγη πολλαπλασιαστων και αναβαθμιση firmware ΔΩΡΕΑΝ.Η ανακοινωση εχει βγει απο 26-03-2012.........
φουλαρισε καλη 100αρα ή ριξε ενα καλο επωνυμο καθαριστικο, αν συνεχιστει ισως ειναι αρχες αντλιας, απο εκει και περα αρυθμιες μπορει να προκαλεσει και ο αισθητηρας λ αλλα θα σου εβγαζε βλαβη!
Όταν άλλαξες πολλαπλασιαστές σου έκαναν κωδικοποίηση/προγραμματισμό τους?
Το ιδιο ακριβως μου κανει και εμενα απο οταν αλλαξα εναν πολλαπλασιαστη στην εγγυηση (11/2011). Στην συνεχεια (3/2012) μου αλλαξαν ολους τους πολλαπλασιαστες στην εγγυηση, με νεωτερης γενιας οπως μου ειπαν.
Τους το ανεφερα αλλα μου ειπαν οτι το βρηκαν ενταξει.
Παντως οταν κανω εκκινηση με ζεστο ακομη κινητηρα το κανει συχνα.
Ειναι Ε90 316 6/2009
Maf "Mass air flow sensor" ισως? Το λεω γιατι ειναι συμαντικο για το feedbac με το ECU για αερα βενζινη αναλογια. Ειδαλως τρομπα βενζινης οπως εχει αναφερθει η το φιλτρο του εφοσον το φοραει απο βενζινη αγνωστης ποιοτητας? Δεν ειναι απαραιτητο να βγαλει Check Engine ενδειξη κανενα απο αυτα τα δυο τινα, απο οτι ξερω. Ειμαι εκτος ειδικοτητας βεβαια απλα μια γνωμη μαντεψια βασει πειρας.
Το εργοστασιο σας το κατασκευαζει το αυτοκινητο, εμεις το ολοκληρωνουμε!