Καλησπερα και παλι!
Σημερα κατορθωσα να παω το αυτοκινητο μου στον αντιπροσωπο προκειμενου να γινει η διαγνωση του προβληματος και να καταληξουμε τι ειναι αυτο που ευθυνεται για την δυσλειτουργια του κινητηρα!
Η απαντηση που πηρα ηταν απογοητευτικη,καθως συμφωνα με τα λεγομενα τους επρεπε να κλεισω ραντεβου προκειμενου να βαλουν το αυτοκινητο στο διαγνωστικο μηχανημα και να ανιχνευσουν την βλαβη!!!Ημαρτον δηλαδη...
Ετσι περασα απο τον προγραμματιστη μου,τον κυριο Δημητριαδη,ο οποιος διεγνωσε πως οντως η αιτια για το "Check" ειναι η χαλασμενη αντλια βενζινης υψηλης παροχης!Οταν γυρισω απο τις διακοπες θα παραγγειλω το εν λογω ανταλλακτικο του οποιου η τιμη ανερχεται στα 385 ευρω χωρις φυσικα το κοστος για την τοποθετηση του!Παρα πολυ καλη η τιμη του,αν αναλογιστει κανεις πως ακομα και οι αντλιες υψηλης για τα TFSi μοτερ του Group VAG ειναι ακομα πιο ακριβες ή μια επωνυμη aftermarket αντλια οπως π.χ αυτη της APR κοστιζει πολυ παραπανω!
Εν αναμονη εξελιξεων λοιπον μετα το περας των διακοπων!!!
Υ.Γ No1 : O "βεντετισμος" της αντιπροσωπειας σημερα με εκνευρισε αφανταστα!!!

Υ.Γ Νο2 : Σπυρο(m-power_01) θα σου κρατησω την χαλασμενη αντλια για να την περιεργαστεις οσο θες με την ησυχια σου οταν την αλλαξω!!!

Υ.Γ Νο3 : Αποφασισα να κανω επιτελους τα απαραιτητα update σε αναρτηση και κιβωτιο ταχυτητων!!!Ετοιμαζεται και προγραμμα για το σαζμαν μου απο τον κυριο Δημητριαδη!!!
More info soon...