Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
τωρα να με συμπαθας αλλα 900 ευρω το χρονο αντιστοιχουν σε 75 ευρω το μηνα, ή σε 2.5 ευρω την ημερα,αν το αμαξι εξυπηρετει μεταβαση σε εργασια καθημερινα και βολτες τοτε το ποσο ειναι πολυ μικρο και δεν βρισκω λογο να μπεις σε τετοια διαδικασια.
Η αποσβεση απο το κοστος εγκαταστασης θα ξεπερασει τα δυο χρονια, βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα τα της τσεπης σου.
το χρησιμοποιω πλεον πιο πολλες φορες,αλλα οχι καθημερινα μες την βδομαδα και θελω γυρω στα 30-35 πλεον ευρω για να κινουμε μεσα στην αθηνα μονο..αλλα αν βγω και εκτος αθηνων θελω αλλα 50 ευρω περιπου για καποιο κοντινο μερος πηγαινε-ελα..δεν λεω οτι ειναι καποιο υπερογκο ποσο κτλπ αλλα αν η λυση του υγραεριου ειναι εξισου ακριβως αποτελεσματικη και εκανα αποσβεση θα ηταν καποιο λιγοτερο εξοδο,ειμαι φοιτητης και τελειωνω τωρα οποτε ο,τι καλυτερο θα βοηθουσε!ακομα και οι βολτες που θα κανα παραπανω καποιες φορες!τωρα για μηχανικο θεμα το χω κοιταξει και δεν εχω,μου ειπε και ο μηχανικος οτι τελευταια ολοι νομιζουν οτι το αμαξι τους χανει βενζινη! αλλα ολα οκ!