Εκεί που αγναντεύαμε με τον Vassilis M σήμερα, παρατήρησε ότι έχω και τους αισθητήρες parktronik όχι μονο τις τρύπες που νόμιζα εγώ. Αλλά από όταν πήρα το αμάξι,δεν λειτούργησε ποτέ. Ποια είανι τα πιθανά σενάρια;Να είναι κομμένη καμια φίσα;
Εκεί που αγναντεύαμε με τον Vassilis M σήμερα, παρατήρησε ότι έχω και τους αισθητήρες parktronik όχι μονο τις τρύπες που νόμιζα εγώ. Αλλά από όταν πήρα το αμάξι,δεν λειτούργησε ποτέ. Ποια είανι τα πιθανά σενάρια;Να είναι κομμένη καμια φίσα;
Ίσως να μην είναι καν συνδέμενο
Οπότε με μια επίσκεψη σε διαγνωστικο θα λυθεί το μυστήριο;
Έλα πες τώρα πως δεν ξέρεις να παρκάρεις και άσε τα σάπια....![]()
m-power_01 (07-08-12), Vassilis ///M (07-08-12)
Αν έχεις μόνιτορ μέσα βάλε κάμερα-νομίζω βγήκαν και ασύρματες τώρα...ΆΛΛΗ φάση έχω ακούσει...
Να έχει κοπανησει κανεναν αισθητήρα και να την έχει ακούσει. Οπότε διαγνωστικό για έλεγχο, και το άλλο σενάριο που παίζει είναι να είχε τρακάρει το αυτοκίνητο και να άλλαξε προφυλακτήρα με μεταχείρω ποτ είχε σενσορες.
Το είδα πρόσφατα, όταν γνωστός με Ε92 με ρώτησε γιατί δεν δουλεύουν οι μπροστινοί σένσορες... Το αμάξι όμως δεν είχε ούτε το module αλλά ούτε και το μπουτόν στην κονσόλα
Στην γνήσια οθόνη δεν σε απασχολεί το αν είναι ασύρματη. Τα μοντουλ όλα βρίσκονται στον χώρο αποσκευών, άρα δεν έχει πολλά ξηλώματα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 07-08-12 στις 23:06