Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 130

Θέμα: 20 Χρόνια Honda Type R

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    3

Προεπιλογή

Πιστολερο το ιντεγκρα, ενταξει παει καλα κ εκει αλλα δεν ειναι για ευθειες, σε φιδισιο δρομο (οχι πιστα, γιατι εκει ολοι τα πατανε ταπα) με την αυτοπεποιηθηση που σου δινει η μπρος κινηση κανει παπαδες, να σηκωνεται η πισω μεσα ροδα κ να περνας τα εσακια βγαινοντας με τα 4 απο το πρωτο για να πλασαριστεις με μισο αναποδο στο επομενο κ να κολλησουν τα μαγουλα του συνοδηγου στο τζαμι

2. The Following User Says Thank You to valerios2000 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (07-08-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο valerios2000 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστολερο το ιντεγκρα, ενταξει παει καλα κ εκει αλλα δεν ειναι για ευθειες, σε φιδισιο δρομο (οχι πιστα, γιατι εκει ολοι τα πατανε ταπα) με την αυτοπεποιηθηση που σου δινει η μπρος κινηση κανει παπαδες, να σηκωνεται η πισω μεσα ροδα κ να περνας τα εσακια βγαινοντας με τα 4 απο το πρωτο για να πλασαριστεις με μισο αναποδο στο επομενο κ να κολλησουν τα μαγουλα του συνοδηγου στο τζαμι

Ωραία περιγραφή! Το έχεις κάνει;

4. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

ghost-rider (07-08-12), Kostas_1 (08-08-12), S8N (07-08-12), Stathis (08-08-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραία περιγραφή! Το έχεις κάνει;
    Εγώ έχω κάνει το πρώτο μέρος. Έχω μπει σε στροφή στις κεραίες του Υμηττού με την πίσω εσωτερική ρόδα του Golf III στον αερα, έχω φύγει εφαπτομενικα, έχω αγορασει δέντρα, πουρναρια, σκιουρους, αλεπούδες, δασικα οικόπεδα, πέτρινα πολυβολεια, παλιες οβίδες στρατού κλπ και έχω καταληξει στον από κάτω δρομο με δάπεδο πιο επιπεδο κι απο F1. Το ακριβότερο shortcut που εκανα ποτέ.

6. The Following 4 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

alexk (09-08-12), m-power_01 (08-08-12), Stamatis (10-08-12), Stathis (08-08-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP