Follow us on:
Αχαχουχα! Για πες ρε συ! Με ενδιαφερει τρελα!!!
Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Αχαχουχα! Για πες ρε συ! Με ενδιαφερει τρελα!!! Για το σαμουράι?
Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Για το σαμουράι? Ναι γι αυτο. Μη μου πεις οτι δεν αξιζει. Θα του το κοτσαρω το μαραφετι σου κ ας μην αξιζει.
m-power_01 (05-08-12)
Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Ναι γι αυτο. Μη μου πεις οτι δεν αξιζει. Θα του το κοτσαρω το μαραφετι σου κ ας μην αξιζει. Συμφωνώ, βάλε ενα μοτεράκι από βιταρα όμως.
Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Συμφωνώ, βάλε ενα μοτεράκι από βιταρα όμως. Ναι ρε συ, ωραια. Αυτο το λιβανιζω καιρο. Μεχρι να βαλω το μοτερ θα μου δειξεις το μαραφετι σου να χω να παιζω?
Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Ναι ρε συ, ωραια. Αυτο το λιβανιζω καιρο. Μεχρι να βαλω το μοτερ θα μου δειξεις το μαραφετι σου να χω να παιζω? εδώ σε έχω.
ghost-rider (05-08-12), GiannisRob (05-08-12)
Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 εδώ σε έχω. Με μια πρώτη ματιά αισθάνομαι ότι το Clio υπάρχει από τη λίθινη εποχή. Τα νούμερα στο ταχύμετρο είναι σκαλισμένα με σφυρί και καλέμι, ενώ αντί για αναπτύρα έχει κάτι πέτρες και προσάναμα. Αφού ακόμα παίρνει μπρος με τη μίζα, καλά είμαστε!
Κανονισμός του Φόρουμ