Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 91

Θέμα: SOS : Πρόβλημα σε Ν54 κινητήρα!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Δημήτρη όχι μάλλον ...αλλά σίγουρα είναι ΑΝΤΛΙΑ ΥΨΗΛΗΣ!
    Έχει δίκιο ο Μιχάλης και ο Άρης!
    Δεν παίρνει εύκολα μπροστά ,γυρνάει η μίζα και αυτο στα @@ του...
    Μετά από λίγο καιρό βγάζει Cel σε φορτίο!
    Κλασσικό περίπτωση βλάβης που έλεγε και ο τσάκωνας...

Στάθη αυτό που λες σωστό είναι, αλλά στην προκειμένη φάση δεν φταίει το πουσάρισμα! Όλα με όλα τα 35αρια από 30 μέχρι 50 χιλιάδες χλμ έχουν αλλάξει τρόμπα. Ασχέτως αν είναι πειραγμενα ή όχι. Ο nfot την άλλαξε με λιγότερο απο 15κ χιλιόμετρα με καραμαμά αυτοκίνητο. Στην Αμερική που κλασσικά δεν χαρίζονται σε τέτοια, η BMW έδωσε LIFETIME εγγύηση!!!

Δημήτρη ετοίμαζε κάτι λιγότερο από 400ευρώ για την αγορά (δεν θυμάμαι ακριβώς.. Το 385 μου λέει κάτι) και πιστεύω κανα 150αρι τοποθέτηση και προγραμματισμός.

Επίσης δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει το δικό σου κάρο αλλά κάποια στιγμή έβγαλαν update το οποίο έθετε την τρόμος σε λειτουργία με το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου, έτσι ώστε να μην δουλεύει η υψηλής στεγνή στην εκκίνηση. Καλό θα ήταν να κάνεις το update. Αν πάλι λόγω reflash δεν μπορείς , φρόντιζε να το κάνεις manual αυτό. Δηλαδή όταν είναι να βάλεις μπρος άφηνε το λίγα δευτερόλεπτα στο check και μετα μιζαρε.
    Όλα αυτα με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις το update βέβαια

2. The Following 9 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

alexk (05-08-12), BILL007 (08-08-12), bmw316turbo (05-08-12), giannis_compact (05-08-12), gnx (05-08-12), Karizma Z4 (05-08-12), Panos 316T (05-08-12), S8N (05-08-12), tokiko (08-08-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

^ +1

Κατά πάσα πιθανότητα αντλία υψηλής και μια διάγνωση θα τα δείξει όλα.
    Υπάρχει ανάκληση για τους πολλαπλασιαστές και εδώ στην Ελλάδα αλλά 99% δεν αφορά τα Ε89, παίζει να 'ναι κι από κει. Μπουζί έχεις αλλάξει στα 30κ?

Τεσπα, αν είναι αντλία με λίγο κ@λοτρίψιμο στο Σπανό θα σου κάνουν καλή έκπτωση.
    Οι τελευταίες αντλίες λήγουν σε χχχχχ446 και χχχχχ130 (με επιφύλαξη το δεύτερο, αν θες το ξανακοιτάω αργότερα).

Τα 'χουμε ξαναπεί, εγώ στη θέση σου θα έκανα update (που έτσι κι αλλιώς μάλλον δεν το γλιτώνεις) και θα ξαναπαίρναγα το πρόγραμμα. Αξίζει τον κόπο, θα δουλέψει πολύ καλύτερα και η ανάρτησή σου και η αίσθηση στο τιμόνι, θα μαλακώσει λίγο το κιβώτιο και θα προστατεύονται οι αντλίες βενζίνης με την προεκκίνηση που θα κάνουν.
    Update κατά εγκεφαλάκι έχω δοκιμάσει κι εγώ, δε μου έκανε διαφορά και καταρχήν δεν είναι επίσημο, για μένα κάνε το μεγάλο και τελείωσες.

Καλά ξεμπερδέματα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jannisa : 05-08-12 στις 08:45

4. The Following User Says Thank You to jannisa For This Useful Post:

Panos 316T (05-08-12)

Περιοχή
    Ασπροπυργος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jannisa Εμφάνιση μηνυμάτων
    ^ +1

Κατά πάσα πιθανότητα αντλία υψηλής και μια διάγνωση θα τα δείξει όλα.
    Υπάρχει ανάκληση για τους πολλαπλασιαστές και εδώ στην Ελλάδα αλλά 99% δεν αφορά τα Ε89, παίζει να 'ναι κι από κει. Μπουζί έχεις αλλάξει στα 30κ?

Τεσπα, αν είναι αντλία με λίγο κ@λοτρίψιμο στο Σπανό θα σου κάνουν καλή έκπτωση.
    Οι τελευταίες αντλίες λήγουν σε χχχχχ446 και χχχχχ130 (με επιφύλαξη το δεύτερο, αν θες το ξανακοιτάω αργότερα).

Τα 'χουμε ξαναπεί, εγώ στη θέση σου θα έκανα update (που έτσι κι αλλιώς μάλλον δεν το γλιτώνεις) και θα ξαναπαίρναγα το πρόγραμμα. Αξίζει τον κόπο, θα δουλέψει πολύ καλύτερα και η ανάρτησή σου και η αίσθηση στο τιμόνι, θα μαλακώσει λίγο το κιβώτιο και θα προστατεύονται οι αντλίες βενζίνης με την προεκκίνηση που θα κάνουν.
    Update κατά εγκεφαλάκι έχω δοκιμάσει κι εγώ, δε μου έκανε διαφορά και καταρχήν δεν είναι επίσημο, για μένα κάνε το μεγάλο και τελείωσες.

Καλά ξεμπερδέματα.
    Γιαννη μαλλον δεν το γλυτωνω το ολικο update και απο κει και περα ας ελπισουμε πως ο κυριος Δημητριαδης δεν θα εχει προβλημα με τα τελευταια anti-tuning που εχει το update προκειμενου να περασει εκ νεου το προγραμμα!
    Μπουζι ναι εχω αλλαξει στα 30000km!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karizma Z4 : 05-08-12 στις 13:07 Αιτία: Συμπληρωμα

E89 Z4 sDrive35i DCT

Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels

Tuned by Ace Motorsport

Περιοχή
    Ασπροπυργος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημήτρη όχι μάλλον ...αλλά σίγουρα είναι ΑΝΤΛΙΑ ΥΨΗΛΗΣ!
    Έχει δίκιο ο Μιχάλης και ο Άρης!
    Δεν παίρνει εύκολα μπροστά ,γυρνάει η μίζα και αυτο στα @@ του...
    Μετά από λίγο καιρό βγάζει Cel σε φορτίο!
    Κλασσικό περίπτωση βλάβης που έλεγε και ο τσάκωνας...

Στάθη αυτό που λες σωστό είναι, αλλά στην προκειμένη φάση δεν φταίει το πουσάρισμα! Όλα με όλα τα 35αρια από 30 μέχρι 50 χιλιάδες χλμ έχουν αλλάξει τρόμπα. Ασχέτως αν είναι πειραγμενα ή όχι. Ο nfot την άλλαξε με λιγότερο απο 15κ χιλιόμετρα με καραμαμά αυτοκίνητο. Στην Αμερική που κλασσικά δεν χαρίζονται σε τέτοια, η BMW έδωσε LIFETIME εγγύηση!!!

Δημήτρη ετοίμαζε κάτι λιγότερο από 400ευρώ για την αγορά (δεν θυμάμαι ακριβώς.. Το 385 μου λέει κάτι) και πιστεύω κανα 150αρι τοποθέτηση και προγραμματισμός.

Επίσης δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει το δικό σου κάρο αλλά κάποια στιγμή έβγαλαν update το οποίο έθετε την τρόμος σε λειτουργία με το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου, έτσι ώστε να μην δουλεύει η υψηλής στεγνή στην εκκίνηση. Καλό θα ήταν να κάνεις το update. Αν πάλι λόγω reflash δεν μπορείς , φρόντιζε να το κάνεις manual αυτό. Δηλαδή όταν είναι να βάλεις μπρος άφηνε το λίγα δευτερόλεπτα στο check και μετα μιζαρε.
    Όλα αυτα με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις το update βέβαια
    Και εγω για την αντλια το κοβω ρε Σπυρο,αλλα αν δεν παρω σιγουρη απαντηση δεν θα ησυχασω!Το θεμα ειναι πως το χρημα δεν θα το αποφυγω να το δωσω,μιας και ειμαι εκτος εγγυησης οπως ειπα!

E89 Z4 sDrive35i DCT

Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels

Tuned by Ace Motorsport

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karizma Z4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θεμα ειναι πως το χρημα δεν θα το αποφυγω να το δωσω,μιας και ειμαι εκτος εγγυησης οπως ειπα!
    Να ρωτήσω κάτι.
    Άν ήσουν εντός εγγύησης θα περίμενες η BMW να σου καλύψει την αντλία βενζίνης ενώ έχεις τόσες βελτιώσεις στον κινητήρα ?
    Το θεωρείς λογικό αυτό ή είσαι και εσύ της λογικής "έλα μωρέ τώρα".

Εγώ θα περίμενα ότι κάθε ιδιοκτήτης Ν54 που πειράζει πρόγραμμα που δεν είναι της BMW (κοινώς ανεβάζει πίεση κτλ.) άμεσα αποδέχεται ότι δεν έχει πλέον εγγύηση στον κινητήρα.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτήσω κάτι.
    Άν ήσουν εντός εγγύησης θα περίμενες η BMW να σου καλύψει την αντλία βενζίνης ενώ έχεις τόσες βελτιώσεις στον κινητήρα ?

Εγώ θα περίμενα ότι κάθε ιδιοκτήτης Ν54 που πειράζει πρόγραμμα που δεν είναι της BMW (κοινώς ανεβάζει πίεση κτλ.) άμεσα αποδέχεται ότι δεν έχει πλέον εγγύηση στον κινητήρα.
    Θα την κάλυπτε Αλέξη. Έχουν καλύψει τους πάντες. Γιατί έχουν χαλάσει στους πάντες! Δεν θα του έλεγαν κουβέντα

9. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (08-08-12)

Περιοχή
    Ασπροπυργος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να ρωτήσω κάτι.

Οταν αφορα ενα προβλημα το οποιο εχει παρουσιαστει σε παραπανω απο ενα αυτοκινητα και ειναι αποδεδειγμενα αληθες πως φταιει το συγκεκριμενο ανταλλακτικο τοτε τους πιεζεις οσο θελεις!

Πιστεψε με και με την ελλατωματικη ζαντα τα ιδια εκαναν,αλλα οταν ζοριστηκαν δεν μπορουσαν να κανουν αλλιως!!!

E89 Z4 sDrive35i DCT

Tuned by Ace Motorsport

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karizma Z4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν αφορα ενα προβλημα το οποιο εχει παρουσιαστει σε παραπανω απο ενα αυτοκινητα και ειναι αποδεδειγμενα αληθες πως φταιει το συγκεκριμενο ανταλλακτικο τοτε τους πιεζεις οσο θελεις!

Πιστεψε με και με την ελλατωματικη ζαντα τα ιδια εκαναν,αλλα οταν ζοριστηκαν δεν μπορουσαν να κανουν αλλιως!!!
    Με την ιδια λογικη ένα Μ3 Ε46 τουρμπο αν βαρεσει μπιελα το πας και ζητας νεο κινητηρα γιατι ειχαν προβλημα με τα κουζινετα.
    Σωστα ?

Περιοχή
    Ασπροπυργος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Με την ιδια λογικη ένα Μ3 Ε46 τουρμπο αν βαρεσει μπιελα το πας και ζητας νεο κινητηρα γιατι ειχαν προβλημα με τα κουζινετα.
    Σωστα ?
    Οχι δεν ειναι ετσι δυστυχως!

Ε46 Μ3=ατμοσφαιρα απο το εργοστασιο
    Ε89 Ζ4=twin turbo απο το εργοστασιο

Δεν αλλαξα μορφη στον κινητηρα...

E89 Z4 sDrive35i DCT

Tuned by Ace Motorsport

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP