Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 130

Θέμα: 20 Χρόνια Honda Type R

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

κανουμε ενα βασικο σφαλμα..συγκρινουμε ειδικες εκδοσεις με πολυ λιγοτερα κιλα...και ψαγμενες αναρτησεις-δυνατα μοτερακια με στοκ αμαξια...εγω επειδη το εχω κανει καμποσες φορες..γδυστε το αμαξι σας..πεταξτε περιττα πραγματα και πραγματικα θα δειτε διαφορα τοσο σε γκαζι οσο και σε στριψιμο..ετσι απλα...

πως γινεται αληθεια ο μυθος του ταπερ να καταριπτεται σε στροφες απο το παχουλο golf gti?????ξανασκεφτειτε το..καντε το gti τοσο ελαφρυ οσο ενα taper και παμε παλι για δοκιμη...και δεν ειμαι και fan του gti να σημειωθει.....

ειναι μοδα η ιαπωνια τα τελευταια χρονια...και προωθουν η υπερεκτιμουν τα προιοντα τους...τι να πουν και οι γαλλοι που οποτε βγαζουν ειδικη εκδοση σπανε τα χρονομετρα...???μπορει να σπανε 10 φορες παραπανω..αλλα θα πρεπει να τους δωσουμε τα ευσημα οταν φτιαχνουν μια καθαροαιμη κατασκευη...

προσεξτε δεν λεω οτι τα type r δεν ειναι πολυ καλα αυτοκινητα...λεω απλα οτι θα μπορουσαν να ειναι και αρκετα καλυτερα.....οπως μας αποδεικνυουν αλλοι κατασκευαστες ανα τακτα χρονικα διαστηματα...

2. The Following 4 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

alexk (04-08-12), S8N (04-08-12), Stathis (04-08-12), Thomelef (04-08-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP