Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 37 από 37

Θέμα: E46 Memory seats

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Περιμενω αυριο απαντηση

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περιμενω αυριο απαντηση
    Τι απάντηση? Από ποιον?
    Αν δεν σε πειράζει να είναι λάθος, ρώτα τον βοηθό μου.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιοπον, επανερχομαι στο θεμα. Εγκατασταθηκαν ολοι επιτυχως. Οι καθρεπτες κλεινουν ηλεκτρικα και δουλευουν οι μνημες, ΑΛΛΑ: Ο καθρεπτης του συνοδηγου δεν κατεβαινει κατω οταν επιλεγω οπισθεν. Το δεχεται κανονικα το συστημα στο GT1 και βγαζει επιλογη για ''ενεργο'' και για ''μη ενεργο''. Το βαλαμε στο ενεργο και τιποτα. Ο διακοπτης ειναι στη μερια του οδηγου και παλι τιποτα. Ο καθρεπτης στη χειροκινητη λειτουργια κινειται κανονικα προς ολες τις κατευθυνσεις. Να σημειωσω οτι το εγκεφαλακι στην πορτα του συνοδηγου ειναι του 2000. Υπαρχει περιπτωση αυτοκινητα του 2000 να μην ειχαν την λειτουργια αυτοματης καθοδου του καθρεπτη; Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα; Τι μπορει να ειναι;

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στο δικό βάζοντας όπισθεν κατέβαινε το καθρεφτάκι κάτω.... μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. Σε μία περίπτωση όμως δεν το ήθελα κάτω, οπότε κ ενώ είχα όπισθεν το σήκωσα για να βλέπω πιο ψηλά.... από τότε, βάζω όπισθεν αλλά δεν κατεβαίνει !

Μάλλον δε σε βοηθάω αλλά ίσως αν κάποιος ξέρει πως επαναφέρω το δικό μου, να μπορέσει να δώσει λύση κ σε εσένα.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο δικό βάζοντας όπισθεν κατέβαινε το καθρεφτάκι κάτω.... μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. Σε μία περίπτωση όμως δεν το ήθελα κάτω, οπότε κ ενώ είχα όπισθεν το σήκωσα για να βλέπω πιο ψηλά.... από τότε, βάζω όπισθεν αλλά δεν κατεβαίνει !

Μάλλον δε σε βοηθάω αλλά ίσως αν κάποιος ξέρει πως επαναφέρω το δικό μου, να μπορέσει να δώσει λύση κ σε εσένα.
    Βαγγελη για να κατεβαινει πρεπει ο διακοπτης απο τους καθρεπτες να ειναι στη θεση ''καθρεπτης οδηγου''. Αν θελεις να μην κατεβαινει το βαζεις στη θεση ''καθρεπτης συνοδηγου''. Μηπως οταν αλλαξες θεση για να ρυθμισεις τον καθρεπτη του συνοδηγου εμεινε εκει? Αν ναι, γιαυτο δεν κατεβαινει!

6. The Following 3 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

BILL007 (09-09-12), bill_m3 (09-09-12), m-power_01 (10-09-12)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

το πιθανότερο..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγελη για να κατεβαινει πρεπει ο διακοπτης απο τους καθρεπτες να ειναι στη θεση ''καθρεπτης οδηγου''. Αν θελεις να μην κατεβαινει το βαζεις στη θεση ''καθρεπτης συνοδηγου''. Μηπως οταν αλλαξες θεση για να ρυθμισεις τον καθρεπτη του συνοδηγου εμεινε εκει? Αν ναι, γιαυτο δεν κατεβαινει!
    Μάλλον αυτό παίζει!!!!! thanks !!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP