Φίλε Σιπύρο, εκεί στο τζου κου φου είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις απόψεις. Υπάρχει κόσμος που συμπαθεί τη VAG και δεν τους κοιτάμε σαν άλιενς. Επίσης υπάρχει κόσμος που γουστάρει Μερτσέντα, παρά την ανύπαρκτη επαναφορά στο τιμόνι τους (άλλοι και τούτοι πάλι) και μετά υπάρχουν και αυτοί που δε λένε όχι και σε λίγο ιάπωνα.
Από την άλλη, από τους τωρινούς πενβεδάκιδες, πόσοι γιαπώνιζαν πριν πεμβεδίσουν? Για να μην πω για κάτι γαλλάτες που θα γίνουν πενβεδάκηδες στο μέλλον (myself included, μαζί και τον βοηθώ σου, που τον γράφω με Ω, γιατί και 'γω βοηθώ)
Πέρα απ' την πλάκα τώρα, είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο, κυρίως για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις μιας και εδώ είναι πεμβέφανς, αλλά αξίζει μια ανάγνωση!
![]()