Αυτες μου φαινονται 19αρες για αυτο μπαινουν τοσο μεσα στους θολους. Παντως δειχνει πανεμορφο ετσι τουλαχιστον να το κοιτας, γιατι σε ελληνικους δρομους θα ειναι σαν σεικερ φραπε στην οδηγηση...
Αυτες μου φαινονται 19αρες για αυτο μπαινουν τοσο μεσα στους θολους. Παντως δειχνει πανεμορφο ετσι τουλαχιστον να το κοιτας, γιατι σε ελληνικους δρομους θα ειναι σαν σεικερ φραπε στην οδηγηση...
avus blue λατρεια !!!
teo21 (04-08-12)
Αυτές είναι 19άρες και το χαμήλωμα είναι 5-5,5 πόντους max μπροστά και 2,5-3 πόντους πίσω. θα είσαι οριακά στο να βρίσκεις παντού. Ωραίο αλλά κουραστικό! Και υπολογίζεις μια φορά το μήνα βάψιμο μαρσπιέδες και μπροστινού προφυλακτήρα, καθώς και αντικατάσταση των τριμ κάτω από το σασί! Σίγουρα δεν είναι καγκουριά όπως στις φωτό που έχουν προηγηθεί...
ΥΓ: Έχει το ίδιο χαμήλωμα με το δικό μου όταν το πήρα (βλ. υπογραφή). Απλά γεμίζει ο θόλος από τη ζάντα. Τώρα το έχω ψηλώσει λίγο... Δε παλευόταν!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη teo21 : 04-08-12 στις 17:23
BMW 320ci AC Schnitzer
Φοραγε εργοστασιακα αμορτισερ mpack με ελατηρια jamex 60-30 μπρος-πισω. Τωρα αν δεις στο γκαραζ μου φοραω h&r 40-15. Και παλι θελει προσοχη για να μη βρισκεις απο κατω! Πριν ηταν τελειως λαθος αλλα εδειχνε σαυρα...
BMW 320ci AC Schnitzer
αχ για να θυμιθω τις μ.....ιες που εκανα στα νιατα μου και εγω γιατι πολλα φραγκα για αναρτησεις δεν υπηρχαν λοιπον ...βγαζεις ελατηριο κοβεις μιση σπειρα και μετα καμινετο και ζεστενεις απο την απεναντι πλευρα πατοντας το ελατηριο να κατσει ισια .ομοιος και στο αλλο .αν δεν μπουν οι μπροστινες μεσα να μην με λενε γρηγορη.πρεπει να κοψεις και τα τερματα απο τα αμορτισερ για να μπορει το αμορτισερ να εχει καποια διαδρομη.βεβαια θα γινει φραπεδιερα το αμαξι αλλα δεν γ........ε .αλλιως aλλη αναρτηση raceland .
Ε36 mpack
alexk (05-08-12), Panos 316T (10-08-12)
αυτο σου αρεσει???
https://www.bmwfans.gr/forum/picture...&pictureid=547
ρυθμιζομενη raceland και εβρισκα παντου βεβαια .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gregE36 : 05-08-12 στις 15:14
Ε36 mpack
alexk (06-08-12)