Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 652

Θέμα: iPhone - Γενική συζήτηση Νο 5

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δεν εχω περασει το gmai στο iphone οποτε για να το λες, οκ.

Ακομα για να σε βοηθησω περισσοτερο με το gmail, αν κοιταξεις στο appstore θα βρεις και αυτουσιο app.
    για να ειμαι ποιο συγκεκριμενος....

Η εφαρμογή Gmail έχει άσχημο ιστορικό. Όταν πρωτοκυκλοφόρησε είχε τόσα πολλά προβλήματα που αναγκάστηκαν να την αποσύρουν από το App Store, και όταν την ξανά ανέβασαν δεν είχε push notification (μεγάλο αρνητικό για email client στο iOS). Αργότερα η εφαρμογή αναβαθμίστηκε με push notifications αλλά και πάλι εξακολουθούσε να είναι δύσχρηστη.

Τώρα η Google κυκλοφόρησε καινούργια έκδοση της εφαρμογής με αρκετές βελτιώσεις στο animation, στο scrolling και στην ανταπόκριση.
    Παράθεση από Google:

Θα προσέξετε ότι πολλά χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι ποιο γρήγορα και απαλά. Τα κουμπιά ανταποκρίνονται γρηγορότερα, το scrolling είναι ποιο απαλό και οι εναλλαγές ποιο γρήγορες.
    Επίσης προσθέσαμε και ένα χαρακτηριστικό που ζητήσατε πολλοί από εσάς. Όταν βλέπετε μια φωτογραφία, μπορείτε με παρατεταμένο πάτημα πάνω της, να την αποθηκεύσετε στο photo library.
    Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από εδώ και είναι δωρεάν.

πηγη

2. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

dimtz (01-08-12)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

καλα φιλε εχω πολλα να ρωτησω αλλα οποιος εχει ορεξη και χρονο ας μου απαντα..............καταρχας το κινητο που πηρα ειναι μεταχειρισμενο απο Αθηνα πως μπορω να δω ποτε ενεργοποιηθηκε????? πως μπορω να δω αν ειναι δηλωμενο με το imei που εχει????? μπορει αυτος που το ειχε για τον α-β λογο να παρει τηλ στην εταιρεια και να το κλειδωσει??????? τι θελω να πω παρελαβα ενα κινητο το οποιο δεν ειναι οπως περιμενα και επειδη δεν ηταν οκ ο τυπος μηπως το δω καμια μερα κλειδωμενο,(εχω συναδελφους εκει κατω που ειναι ετοιμοι να πανε να τον αρπαξουν) τεσπα δεν ειναι ολοι σας και εμας εμεις εδω πανω δε ξερουμε απο λαμογιες, ο λογος μας ειναι συμβολαιο

edit το κινητο εχει μια κιτρινιλα καμμενα πιξελς σ ενα μικρο σημειο και δεν εστειλε τα handsfree αυτα

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

τελικα δεν μου εκανε συγχρονισμο ολες τις επαφες απο το hotmail παρα μονο αυτες του msn messenger, προσπαθω ολη μερα τι σκ@τ@ δε κανω σωστα? πως γινετε? παει θα με τρελανει
    edit οσο για το κινητο μιλησα με τον πρωην κατοχο και θα μου στειλει τα handsfree ηδωμεν(ξεχασε να τα πακεταρει) και για την οθονη λεει οτι ετσι ειναι, τι ειναι τελικα αυτην η κιτρινιλα?

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

τελικα οκ με τον συγχρονισμο επιτελους , εκανα λογαριασμο @outlook.com και συγχρονισα με τα αλλα email και μου περασε αυτοματος και στο outlook ,για οσους δεν εχετε android πιστευω πως αξιζει δοκιμαστε το https://login.live.com/login.srf?wa=...c=1&cbcxt=mail

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP