smells blood and semen![]()
αντε γεια...
Bitz (02-08-12)
Επειδή την έχω ζήσει την Αγγλία αρκετά χρόνια, θα συμφωνήσω με το Αλέξη. Μην αφήνεται την συλλογική κουλτούρα ενός λαού να σας επηρεάζει και τα τους κατηγορείτε ατομικά. Σας πληροφορώ ότι στο σύνολο των περιπτώσεων με βοήθησαν περισσότερο και από τους πολυαγαπημένους μας Έλληνες, που θεωρητικά σαν μακρυά από την πατρίδα μας θα έπρεπε να είμασταν πιο κοντά.
Σε καμιά περίπτωση δεν βάλλομαι εναντίων των Ελλήνων ή θεοποιώ τους Άγγλους, αλλά είναι τουλάχιστον στενόμυαλλο να υπάρχουν τέτοιες απόψεις.
εδω ειναι ολη η ουσια, και φυσικα οι κυβερνησεις τους ηταν οχιες διμουτσουνες,
καποιος αλλος μπορει να πει οτι τα συμφεροντα τους προστατευαν...
Οσο για περι εμφυλιου... πριν αποφασισουν να βοηθησουν τον Ελληνικο Στρατο βοηθουσαν τους κομμουνιστοσυμοριτες ή καλυτερα σλαβοκομμουνιστοσυμοριτες , κατα εκατονταδες επεφταν τα κασονια απο οπλα που μεσα ειχαν λιρες, αλλα αυτη ειναι αλλη και ισως "επικινδυνη" κουβεντα.
Το σιγουρο ειναι ενα, οτι αν εμεις ειχαμε την δυναμη αυτων ισως να ειχαμε κανει πολυ χειροτερα πραγματα...
παντως ξεκιναμε απο καπου και τα κατακερματιζουμε ολα.
για την τελετη λεμε ρε παιδια. οι ανθρωποι εδειξαν οτι ειναι ακαταλληλα προετοιμασμενοι για τους ολυμπιακους. αυτο δε σημαινει οτι ειναι ανοργανωτοι.
το οτι πινουν πολλες μπυρες δε σημαινει οτι ειναι και βαρβαροι.
εγω οταν εμενα στην αγγλια ελεγαν οι αγγλοι για τα μπουζουκια, καπου θα το ειδαν. δεν εχω παει ποτε... λεμε κι εμεις για τις μπυρες. κι εγω δεν γουσταρω την αγγλια και τη ζωη εκει αλλα δεν τρεχει κατι.
σασα κουκλα μου...
λες οτι υπαρχει εμπαθεια προς το προσωπο σου εδω μεσα.
το παιζεις θιγμενη και βαρυ πεπονι. δεν σε υποχρεωνει κανεις να διαβαζεις και να γραφεις. δεν σε πιεζουμε. αλλα ουτε σε βριζει νομιζω καποιος.
ο χαβαλες ειναι αναποφευκτος. ειδικα οσον αφορα το αμαξι σου και την επισκευη με σκοπο την πωληση του.
οτι χρειαστεις για το ζ4 εδω ειμαι
alexk (31-07-12), Leonidas_E39 (01-08-12), Thomelef (31-07-12)
Kostas_1 (31-07-12)
sympether with chiefτης