Κάποιοι "άνθρωποι" (αν μπορουν να χαρακτηριστουν έτσι) κατάφεραν τα τελευταία 30 χρόνια να φτάσουν την Ελλαδα στον πάτο και να χαρακτηριζόμαστε απο όλη την Ευρώπη ως "γουρούνια".Αυτή είναι η αλήθεια είτε μας αρέσει είτε όχι...!!!
Τωρα αυτά που γράφονται και ειπώνονται τις τελευταίες μέρες δεν έχουν να κάνουν με τον Γερμανικό λαό αλλα με τα παιχνίδια των κυβερνήσεων.Ηδη το Γερμανικό κράτος ετοιμάζεται να αγοράσει ελληνικά ομόλογα ,κι'αλλα,μιας και ήδη είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής κάτι που σημαίνει οτι βλέπουν μελλοντικά αυτό το κ***κράτος θα πάρει ανάσα..!!!
Μην βγάζουμε συμπεράσματα απο δημοσιεύματα κάποιων ανεγκέφαλων δημοσιογράφων.
Την ιστορία μας δεν μπορεί να την σπηλώσει κανείς και είναι ακόμα και σήμερα μάθημα στα σχολεία και τα πανεπιστήμια πολλών χωρών του εξωτερικού.
Τωρα για τις διαμαρτυρίες κάποιων ευρωπαιων για την οικονομική στήριξη της Ελλάδας εγώ προσωπικά τις βρίσκω πολύ λογικές.Ούτε εγω θα ξαναδάνειζα σε κάποιον που εχω δανείσει γιατί είχε πρόβλημα αλλα αυτός τα έτρωγε στα μπουζούκια και στον τζόγο...!!!
Φαντάζομαι ούτε και εσείς.....
Αυτό που ενοχλει εμένα προσωπικά είναι οτι για μία ακόμη φορά απλώνουμε το χέρι....