από πότε λαοί αποφασίζουν να βλάψουν λαούς ? εγώ ως τωρα ηξερα ότι ηγεσίες λαών παίρνουν σχετικές πρωτοβουλίες. Μήπως το σχόλιό σου είναι ρατσιστικό ?
έχεις να πεις κάτι ανάλογο γιά τη Γαλλαι μήπως ή για την Ισπανία (βλ. βόρεια αφρκή, ινδοκίνα, κεντρική και νότια αμερική ?
αυτό από ποια ιστορική πηγή προκύπτει ? εγώ ξέρω πως οι άγγλοι αντιστάθηκαν στο φασισμό όταν όλοι οι άλλοι λαοί πλην ρωσίας είχαν συνθηκολογήσει. Πολέμησαν μαζί με τους έλληνες στο μέτωπο της β. αφρικής και το ίδιο εκαναν και στον εμφύλιο γιά να καθαρίσει η χωρα από το ξενοκίνητο κκε.
μπορω να σου απαριθμησω αρκετες δωδεκάδες κρατων που κάνουν ακριβως το ίδιο.
μπορω να σου πω κάμποσες άλλες φυλές που φέρονται με τον ίδιο τρόπο κατα τις διακοπές τους στην ελλάδα, το κάνουν επειδή εδω δεν εφαρμόζεται ο νόμος.
ασφαλώς σεβόμαστε λαούς και την ιστορία τους, αλλιώς είμαστε βαρβαροι. Την κριτική μας την στρέφουμε προς ηγεσίες και πολιτικές, όχι προς λαούς.
δικαίωμά σου να μισείς όποιον θέλεις, το να κατηγορείς όμως δημόσια άλλα μέλη του φόρουμ για εμπάθεια χωρίς αποδείξεις, δεν είναι κάτι που συνηθίζουμε σε τούτο το χωρο.